reklama

Staraczki 2014 :)

Oj tak choinkę ubrałam, cała na biało ;-) ale mężu trochę taką niekształtną przywiózł i trochę tak dziwnie :P

Aschlee, a to dobre, dzieciaki w domu łapią od dorosłych i w przedszkolu cynią ;)
Lux, aby nie przylazła..

reklama
Moniusia no daj spokoj czasem jak przyjdzie i rzuci mi tekstem to nie wiem czy sie smiac czy plakac.Ale pyskowanie sprawia jej wielka radoche do momentu jak nie dostanie kary ;)

Witajcie kochane:-)

Lux ja tez jestem taka organizatorka.. wszystko planuje z wyprzedzeniem, ale lubie to swoje krejzolstwo;-)

Tinus wypoczywaj kochana jak najwięcej:tak:

Moniusia będę zaciskac za te dwie kreseczki 23 grudnia.. ta historia z chrzesnica meza bardzo smutna.. to straszne kiedy odchodzi taki maly człowieczek…

Jugoslawa kochana ja tez wole Boze Narodzenia od Wielkanocy.. Wielkanoc dla mnie jest smutna, chociaż wtedy wiosna itd. To i tak uwazam to za smutne swieta, a ja nie jestem bardzo religijna, ale za to boze narodzenia, nastroj i cala otoczke wprost ubóstwiam, jest w tym jakas magia;-)

Missiiss loo matko masakra z tym lekarzem.. co za ch… z niego, pomylka jakas… ale mnie to już nic nie zdziwi po tym co ja przeszlam z lekarzami i wtedy kiedy ciaze stracilam i podczas innych sytuacji, kiedy mój ojciec wyladowal w szpotali z zapeleniem trzustki i z bolem leżał przez kilka godzin zanim ktos się nim zajal, a jak mowil lekarzowi, ze go boli to lekrza ze musi bolec.., WTF?? Polska sluzba zdrowia to taki burdel, ze slow szkoda jak babcie kocham…kochana moja przykro mi, ze masz takie przeboje, ale ja jestem z Toba i zaciskam kciuki za ten szew, aby szybko Cie wypuścili:tak:

Julia u mnie choinka zawsze staje dzien przed wigilia już nie mogę się doczekac. Kciuki kochana aby @ szybko przyszla i za potem za nowy cykl;-)

Lux i Aschlee uwazajcie na siebie kochana, mi tez ostatnio z przemeczenia to się zdarzylo… w ostatniej chwili się zlapalam pralki, bo bym w lazience lupla

Lux zaciskam kciuki za testowano:tak:

Anula powidzenia z prezentami kochana, ja już mam zakupione, wczoraj popakowałam, a co do psa to nie pomoge chyba, bo mój tez zarl wszystko, nawet banknoty i nic mu nie było, obgryzal meble, lawe, fotele, kapcie przerabial z calych na sandaly haha :-Dnaprawde, wcinal banknoty, dobrze ze tylko 10 zl, potem myślałam, ze jak przyjdzie co do czego to zwroci dwie 5 zl, ale niestety nie haha:-D:cool:. Przestal sam z siebie jak mu kupiłam takie kolko z takiej super mocna gumy i się wkurzal, bo nie mogl go pogryzc, takie było twarde cholerstwo, ze ze zmeczenia zasypial w pysku z nim, ale nie przegryzl;-):-D

Kornelia super, ze klimat poczułaś, ja licze, ze jak choinka stanie i pogotuje to tez poczuje;-)

A u mnie co nowego... wczoraj i idzs sprzatanie, ogarniam domek, firany i zalsony uprane i powieszone, okna umyte, rgaly zrobione, miesa zamarynowane, jutro koncze sprzatanie i potem tlyko gotowanie...
Ehh no i w piatek podjelam decyzje i wreczylam wypowiedzenie w pracy... po prostu cos sie wydarzylo, podobnego do tego co miala kolezanka, ktora odeszla i nie wytrzymalam, wiem, ze to szalone, ale nie moglam juz, tamto miejsce to normalnie jak jakis psychiatryk, pracowalam jak wol, a nikt nie docenial... dzwonia i pisza, bym wrocila, ale nie wiem.. mysle... chyba wole znalezc inna prace, gdzie bedzie choc troche normalnie...bede tesknic za kilkoma osobami,ale coz... dodatkowo nie bede juz widywac mojego bylego, wiec to tez na plus.. przemysle to jeszcze, bo mnie prosili..
Staran o dzidzie nie przerywamy, wiec tu sie nic nie zmienia.

A no i kupilam kiecke na swietam czarno, ta ktora sobie upatrzylam, czyli laczone materialy- bawelna i skora, super :), w wolnej chwili zrobie fotke i pokaze ;)

Dobrej nocy kochane:-)

Ostatnia edycja:
Jazza serio dalas wypowiedzenir?
Ladnie z ich strony ze przeprosili, ale z drugiej strony jak nie rzucisz obecnej to ciezko szukac nowej...tak jest wieksza motywacja;-)
Ale mam nadzieje ze podejmiesz sluszna decyzje;-)
No to fajnie ze przygotowania u Was pr
Pelna para:-D

Wczoraj jeszcze pisalam posta ale mi wcielo wrrrr:/

No ja dzis ostatni dzien do pracy i jade autem troche daleko alr pogoda straszna pada wieje wiec co bede sobie zalowac;-) tym bardziej ze od jutra wolne;-)

Milego dnia kochane;-)

Dobry :) mam od dziś już wolne :) będę gotować dziś bigos, zapraszam głodomory :) wczoraj zablokowalismy kartę sim od Tomka tel i ten kto go znalazł nic nie zdziała. Ale to wyjdzie tu na wsi za jakiś czas kto go znalazł. Pobolewa mnie lekko brzuch na @ także chyba po wszystkim i zaczynam wypatrywać @. Buziaki :)

Witajcie poniedziałkowo,

jazza: początki zawsze są trudne. Ja myślę, że łatwiej teraz będzie ci znaleźć nową pracę, bo i motywacja inna i nic cię trzymać nie będzie. A jak czujesz, że psychicznie tam siadałaś to to pewnie dobra decyzja. Poza tym, kontakty z ludźmi z byłej pracy można utrzymywać prywatnie, więc nie muszą wcale zginąć wraz z opuszczeniem firmy. Trzymam kciuki za nowy rok i za nowe zajęcie. Jestem ciekawa kiecki :D

julia: a pewnie, dlaczego sobie żałować komfortu w taką pogodę :D U mnie też pada i wieje :/

lux: no no jak masz wolne to możesz szaleć w domu świątecznie :D Dobrze, że zablokowaliście kartę. Jak zgubił u siebie to tak jak mówisz, powinno wyjść kto sobie przygarnął. Bigos uwielbiam :D

U mnie 28 dc i objawy typowo jak na @, więc czekam. Nospa pomogła złagodzić napięcie podbrzusza, więc będę zapobiegawczo łykać, żeby nie było takich rewelacji jak ostatnio.

Hej kobietki..
jazza, bardzo dobrze zrobiłaś! Chyba każda będzie lepszą pracą od tej byłej.. powodzenia! :*

Ehh.. Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test.. oczywiście wynik taki jak zwykle.. Nie wiem co mam zrobić ze sobą, chyba odpocznę od tych myśli..

Hej :)

Missiiss, współczuję Świąt w szpitalu... Naprawdę brak mi słów na całą sytuację i na Twojego lekarza... Trzymaj się!

Julia0903, nie, jeszcze nie kupiłam.

Jazza, o rany... to nieźle Cię musieli wkurzyć w pracy! Trzymam kciuki, żeby szybko udało Ci się znaleźć coś nowego, fajnego :)

Przepraszam, że nie wszystkim odpisuję, ale jednak przed Świętami jest tyle pracy! Wczoraj pojechaliśmy do sklepu dokupić jeszcze kilka prezentów - nigdy więcej w weekend przed Świętami! :P
A dzisiaj muszę się pakować, bo wyjeżdżamy na Święta - tak mi się nie chceeee.... tzn pakować mi się nie chce ;)

Dzien doberek.ja mam chwilke przerwy na kawe bo zasypiam na stojaco :)
U mnie tez pada,wieje i jakos zimno brrrr.

Jazza kciuki za szybkie znalezienie czegos nowego :tak: i oby byla duzo fajniejsza niz poprzednia

reklama
bn3.jpg

Wspaniałych świąt Bożego Narodzenia
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,
samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku
oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej

Załączniki

• bn 2.jpg
    bn 2.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 68
  • bn3.jpg
    bn3.jpg