reklama

Staraczki 2014 :)

Lux, ehhh :-( zawsze coś..

julia0903, a mi się właśnie dzisiaj inofolic skończył, ale nie będę brała już chyba :-)

Kurde po co ja się łudzę, że się może udało :-( tak strasznie boję się rozczarowania, jak pomyślę o wtorkowym, porannym teście to, aż mnie trzepie :-( czym bliżej to zawsze tracę nadzieję..

Mąż przywiózł choinkę, dzisiaj ogarniam, a jutro będę ubierać.. co tam mi zostało, tylko się połudzić, że zostawię mężowi ten najpiękniejszy prezent pod nią 24-ego.. eh ;-)

Lecę ogarniać, nie mogę dziś coś dojść ładu...://

reklama
Moniusia a dlaczego juz brac niebedziesz?;-)

No dziewczyny mam nadzieje ze te testowania Wasze przed wigila beda poztywne;-)
Staraj sie kochana o tym nie myslec...wiem ze ciezko, ale napewno pomoze!
Ja jutro tez juz ostatecznie choinke musze postawic i ubierac i bigos mam zamiar zrobic...a to wszystko po pracy bo ide na rano jutro!!!!! Wrrrrr

Lux za duzo biegasz ostatnio...odpocznij troche

Aschlee kurde kochana tez uwazaj na siebie!!!
Koniecznie zrob badania, a czy ty czasem niemasz jakos na czasie terminu @? Bo chyba razem startowalysmy....
W swieta masz wolne?
Bo ja jeszcze jutro i poniedzialek i mam wolne do niedzieli po swietach...

No nic troche dzis zrobilam, poprasowalam , wykapane jestesmy z corka, bo mezu na wigilie firmowa poszedl...:/
A remont salonu nieskonczony wrrrr.

Julia no po swietach pomysle jakie zrobic bo moja lekarka wypisuje na wszystkie jakie chce wiec pora skorzystac :)

Wigilie i pierwszy dzien mam wolny a drugi dzien swiat i sylwester w pracy :(

Ja dzis robilam bigos,fasolke po bretonsku i golabki :)

Ja niby 20 powinnam miec @.Mam nadzieje ze cykl sie za bardzo nie poprzestawial

Julcia
To & zeby okres szybko przylazl:-)

Lux
No wlasnie dzieciaki to sobie nie zdaja spr ze znaczenia tego slowa. Moj jasko tez czasem przeklnie jak uslyszy gdzies ale najlepiej raz upomniec i albo nie zwracac uwagi bo wtedy jak sie nikt nie smieje i niereaguje to dziecko tez uznaje ze to nic takiego i zapomina to nowe slowo. Uwazaj na siebie i odpocznij zebys sie nie przeziebila i nie wykonczyla.

Moniusia
&&& trxymam :-) uszka do gory ida swieta trzeba sie cieszyc kochana nie smucic. Choc wiem co przezywasz... ja przezywalam to dwa lata :-\ i to bylo okropne... a co do prezentu to napewno zostawisz zobaczysz :-)

Aschlee
Ty to po tych nockach powinnas odpoczac bardziej... ale wiem z dzieckiem to ciezko jest. Odpocznij zrelaksuj sie.

A ja mam troche lepszy humor. Dzwonila do mnie kuzynka z pogotowia mlwila ze ma w szpitalu w ktorym leze kolezanke fajna ginekolog :-) ale super :-) powiedziala ze zadzwoni do mnie wyjasni wszystko i ona podejdzie do mnie. A i kuzynka jak jutro kogos przywioza na kliniki to wpadnie do mnie i dyzurki bo ma dyzur jutro na karetce. :-) i juz inaczej bedzie jak jakies znajomosci sie pojawia. No moze w koncu bede miala fajna pania ginekolog :-) no zobaczymy nie chce zapeszac. Ale czlowiek od razu lepiej sie czuje

Lux, Aschlee - musicie koniecznie zwolnić tempo !!! :(

julia0903 -
ehh no właśnie ciężko.. ;) kochana nie będę brać, bo tak teraz spróbowałam tylko, bo byłam zdesperowana już ;P a od stycznia chcę totalnie przestać się przejmować i brać tylko folik jak wcześniej.. ;)
O proszę widzę, że też jesteś zorganizowana o tej porze już porobione i już wykąpane :)))

mississ, skoro ciężarna mówi mi, że zostawię to nie odmawiam w takim razie :P :)) najgorsze chyba właśnie są te święta dla staraczek, bo tak w ciągu roku to jakoś leci.. ;)
O proszę, super! Na pewno odetchnęłaś z ulgą, wierzę :) ah te znajomości - lekarstwo na wszystko ;))

A ja troszkę do przodu jestem, posprzątałam w komodzie, ogarnęłam kuchnię, teraz biorę się za łazienkę :-)

reklama
Ascchleee to zaciskam &&&& by nie przylazla!!!!

Moniusia jak czlowiek wstaje o 4 rano to trzeba sie jakos zoorganizowac... ale powiem ci ze taka dobra to ja niejestem w organizacji;-)

Miss no to fajnie,moze wszystko pojdzie lepszym torem?;-)
A swoja droga jeszcze chwile bedziesz znac plec dziecka;-)

Lux gnaj na badania!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry