Jugoslawa kochana ja nie tesknie za moja praca, bo to był kochoz, ale za jedna osoba, która stala się dla mnie kims waznym. Kciuki kochana za nasze owulki :-)
Julia milej pracy kochana i dobrze, ze z okiem lepiej. Ja z nowu jestem slepa jak kret, hehe tzn mam wade wzroku, jestem krótkowidzem, w domu nosze okulary, a tak to soczewki kontaktowe, majstrowanie w oku już mi nie sprawia trudności;-)
Lux a dziewczyny maja racje, ze Twoje rozmowy z tesciowa sa zarabiste, jaz moja się pokłóciłam pare miesięcy temu, bo się wtrącała we wszystko i w złości jej powiedziałam, ze jestem jej wdzieczna tylko za jedna rzecz, za to, ze M jest taki zaje… w lozku, ze normalnie dziala jak marynarz po zawinieciu do portu i ze pare razy jak to się dzialo jeszcze u niej w domu to musiałam zatykac sobie buzie poduszka, aby się nie drzec haha

.. trzeba było widziec jej mine wtedy, oczywiście usłyszałam, ze jestem chamska, a ja jej wtedy na to,ze wole być chamska, ale przynajmniej zaspokojona. Wiec podsumowując ja jestem typem zartownisia, który duzo mowi, ale moja tesciowa na zartach się nie zna i dobrze.. mam ja z glowy
Missiiss moja kochana jak to dobrze, ze pojechalas do szpitala, trzymaj się tam dzielnie kochana, jesteśmy z Toba
Poprasowalam wszystko jestem z siebie dumna ;-)