reklama

Staraczki 2014 :)

Dzięki dziewczyny:))) musiałam Wam napisać co mnie boli, bo mówię jak to Wy nie będziecie wiedzieć, że coś się być może dzieje;p

julia0903,
ehh, bo mega się boję, że to fałszywy alarm i, że zrobię i zaraz przylezie ;) Już mam dość widoku tej jednej kreski ;p do środy będzie wiadomo ;) Nie chce mi się wierzyć w to za bardzo, no ale.. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Co do komunikacji z teściowa, to ona ma to do siebie, że naprawdę można z nią pożartowac. Co nie zmienić faktu, że jest straszna jedzą. Julia, niech oczko się ładnie goi :) Jugosława na dwa dni zrobiłam zupę :) przyjedź, starczy :D Jazza, Jugosława, zyjecie jeszcze? Brzuch nie boli od śmiechu? :) ja lubię se żartować ha ha ha :D

julia: dobrze, że z okiem dobrze :) Ja kiedyś omyłkowo położyłam mleczko do demakijażu na waciku pod oczy w czasie kiedy sobie hennę robiłam. Oj jakiego podrażnienia dostałam :/ Takie miałam czerwony wory pod oczami, że musiałam chyba z tydzień czekać aż trochę zbladły :/

moniusia: ja też tak miałam, że jak szłam na betę to zaraz tego samego dnia @ przychodziła :D Z testami było różnie, ale zwykle też przychodziła :/ Taka złośliwość losu :D Niech się rozpocznie dobra passa II :D

lux: ja też lubie się śmiać :) Od razu życie jest ładniejsze i bardziej znośne :)

No i sie napisalam tasiemca i mi zjadlo!! Aaggrr

Juz nie mam sily pisac od nowa wybaczcie :-\

Jestem w szpitalu mam skrocona szyjke. Zostawili mnie. Na szczescie nie polozyli z poronieniami tylko sama mam pokoj. Oczy mnie pieka od niespania bo od skurcze
W nocy do 3 nie spalam... usg mi nie zrobili bo jeden sie spieszyl do domu a reszta lekarzy na urlopie. Parodia kur..a...
Znow schudlam jestem od wagi podst. -2,5 kg.. ide sie uspic na chwilke...

missiiss: dobrze, że podjechałaś i jesteś w szpitalu. Jacy by nie byli lekarze, to wciąż bliżej ewentualnej pomocy dla ciebie i maleństwa. Zwłaszcza, że takie siedzenie w domu kiedy coś się dzieje jest bardzo stresujące. Muszą w końcu założyć ten szew! Nie denerwuj się tam, spróbuj jakoś pozytywnie myśleć. Wiem, że to trudne i aż się prosi, żeby się wkurzyć :/ Będzie dobrze. Odpoczywaj. Dobrze, że masz pokój oddzielny. Trzymaj się tam.

Julia u mnie ogolem ok mialam wolne ale dzis juz nocka przedemna kumpel mowil ze sylwester w zeszlym roku byl pelen roboty wiec juz sie boje, a cos mnie gardlo boli chyba trzeba zapodac cos profilaktycznie

Jugoslawa no wlasnie wiem,obserwuje ja caly czas zobaczymy co bedzie dalej.Oby juz bylo tylko lepiej.

Missiiss kochana bidulko.oby juz teraz bylo tylko z gorki :tak:

Jugoslawa kochana ja nie tesknie za moja praca, bo to był kochoz, ale za jedna osoba, która stala się dla mnie kims waznym. Kciuki kochana za nasze owulki :-)

Julia milej pracy kochana i dobrze, ze z okiem lepiej. Ja z nowu jestem slepa jak kret, hehe tzn mam wade wzroku, jestem krótkowidzem, w domu nosze okulary, a tak to soczewki kontaktowe, majstrowanie w oku już mi nie sprawia trudności;-)

Lux a dziewczyny maja racje, ze Twoje rozmowy z tesciowa sa zarabiste, jaz moja się pokłóciłam pare miesięcy temu, bo się wtrącała we wszystko i w złości jej powiedziałam, ze jestem jej wdzieczna tylko za jedna rzecz, za to, ze M jest taki zaje… w lozku, ze normalnie dziala jak marynarz po zawinieciu do portu i ze pare razy jak to się dzialo jeszcze u niej w domu to musiałam zatykac sobie buzie poduszka, aby się nie drzec haha:-D:-D.. trzeba było widziec jej mine wtedy, oczywiście usłyszałam, ze jestem chamska, a ja jej wtedy na to,ze wole być chamska, ale przynajmniej zaspokojona. Wiec podsumowując ja jestem typem zartownisia, który duzo mowi, ale moja tesciowa na zartach się nie zna i dobrze.. mam ja z glowy:-D

Missiiss moja kochana jak to dobrze, ze pojechalas do szpitala, trzymaj się tam dzielnie kochana, jesteśmy z Toba:tak:

Poprasowalam wszystko jestem z siebie dumna ;-)

Oj, dziewczyny, by wam coś te leki pomogly.
Jugoslawia - fajnie że coś odczowasz, tzn chyba że lek dziala. Fajnie jakbys byla non stop pod katrola i jakby pecherzyk-i nie pekaly to pregnyl zeby lekaz dal. Ja dostalam recepte, zbadal hormony i usg i dopiero jak byl wynik z krwi to powiedzial kiedy dokladnie dac zastrzyk. Zapytal sie czy mam znajomego w sluzbue zdrowia bo 23-go przed swietam pewno trudno bedzie uswiadczyc lek rodzinnego, piel srodow. Zastrzyk potrawi byc bardzo bolesny. Ja mialam wrazenie jakby mi wstrzykiwala jakis olej.
Niemal rok temu tez mialam clo ale pecherzuki rosly nie pekaly. Teraz rzadnego pecherzyka po znacznie wiekszej dawce.
Co do tego jedzenia. Skoro mam zaburzenia podwzgorze przysadka jajniki to hormony bez powodu przy nieleczomej tarczycy szalaly. Czasami miewalam wtefy mdlosci i dxiwne smaki. Teraz pewno przez te dawki hormonow z zewnatrz tak reaguje bo naturalnie ich w sobie tyle nie ,ialam.
Dzis jak nigdy wcinam chipsy osmaku gaspacho.

reklama
lux: ja wychodzę z założenia, że takie cięższe, smutniejsze dni też są człowiekowi potrzebne. Można się wtedy zastanowić nad wieloma sprawami. Byle nie dać się wciągnąć na długo w taki smutek.

aschlee: będzie lepiej, musi być. Na szczęście dziecięce organizmy są silne, więc wola przetrwania jest :)

jazza: no tak tak, miałam na myśli, że tęsknić za ludźmi będziesz. Jakoś tak uogólniłam :D Ja się staram utrzymywać kontakty z ludźmi ze swoich byłych firm. Tobie też się uda :) Ja też jestem dumna z twojego prasowania :D

jołasia: z lekami to tak jest, że niby mają działać ale nie zawsze tak jest :/ Idę na monitoring jutro w 8 dc. Potem z racji nowego roku i trzech króli dopiero po 6.01 pójdę czyli to będzie już po owulacji bo po 16 dc. To pierwszy cykl z CLO może zrobi go na razie bez pregnylu. Może same pękną...Organizm ludzki to jedna wielka zagadka :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry