reklama

Staraczki 2014 :)

Jugoslawa niekupilsmy bo drogo....zamowie na allegro...
Jugoslawa no coa w tym jest ze jak za pierwszym niezajdziesz to troche trzeba poczekac:/ ja 2 razy na Clo za pierwszym podejsciem zaszlam;-) a teraz juz 3 cykle i dupa!!!!

Ja tez za.3 miesiace koncze 31 lat:/

Ja w deugie swieto mialam zawijane z sosikiem i pyzami mniam mniam;-)

Miss kochana trzeba wierzyc ze bedzie dobrze kochana!!!
A ja pije od tego cyklu infolik... choc nie licze na cud...
U mnie podejscie na ciaze sie nie zmieni, juz sie pogodzilam ze w ciaze nie zajde...jestem tu bo Was lubie;-)

Kurde wlasnie jade z pracy mialam wypadek kartonem uderzylam sie pod okiem:/ czuje ze mi puchnie:-(

reklama
julia: uuu współczuję uderzenia pod okiem :/ Wiem, że to potrafi być uciążliwe. Musisz obserwować oko i w razie gdyby było coraz gorzej iść do okulisty. Czasem takie uderzenie kończy się na siniaku, a czasem jak ropą podejdzie to jest kiepsko :/ Mam nadzieję, że u ciebie tylko malutki siniaczek będzie i ładnie zejdzie. Przyłóż sobie coś, może złagodzi opuchliznę.
A co do kart to faktycznie najlepiej w necie zamówić. Ja kiedyś trafiłam ja jakąś wyprzedaż jak kupowałam kartę pamięci do aparatu,ale to było kilka lat temu.
Co do CLO to chciałabym oczywiście, żeby pomógł,ale równocześnie pilnuje się, żeby się nie nastawiać, bo wiadomo jak to się kończy. Wizyta we wtorek na szczęście, więc lada chwila.

Kochana trzymam za Ciebie kciuki &&&&& mam nadzieje ze Clo pieknie zadziala w twoim przypadku tak jak w moim kiedys;-)
No zobaczymy jak jutro wstane:/ szczerze to nawet sie nie widzialam w lustrze...zajade do somu to obejrze ale kumpele mowily ze nieciekawie:/

Hej baby :) ja wstałam razem z moim facetem o piątej. Mam dużo sprzątania, poza tym facet za wodę dziś będzie chodzić, a on tak około 7-ej lubi przyjść. Wczoraj tak bolała mnie głowa, że seksu nie było. A miałam taka ochotę! A dziś 7 dc już. Ale ten czas leci :)

Hej,

julia: jak tam oko?

lux: no jak głowa boli to nawet nie wypada się bzykać :D :D W sumie dobrze jak facet od wody przychodzi tak rano, bo potem ma się dzień wolny, a wieczorami to wiadomo jak to bywa - raz się wyjdzie, na zakupy pojedzie, a rano chyba faktycznie więcej osób jest. Mamy ten sam dzień cyklu :D Ja tez mam 7 :)

missiiss: jak się czujesz?

U mnie 7 dc, 3 dzień z CLO. Nie zauważyłam jak na razie nic oprócz lekkiego pobolewania jajników (głównie prawy), piersi mam też tkliwe i takie pełniejsze, no i może bardziej śpiąca jestem. Oby tak dalej było, bo czytałam, że po tych lekach to różnie może być :)

Udanego dnia :D

Jugosława, nie denerwuj mnie nawet :D wiesz jaką miałam ochotę na seks?! Kurczę :( a koles za wodę był dopiero teraz i szlag mnie trafił, bo mogłam rano spać. Ale przynajmniej mam już zupę jarzynowa zrobiona i posprzątane w części :D

lux: wykorzystałaś na maksa poranek :D No i dobrze. Dzień będzie dłuższy :) A jaką zupę gotowałaś? Ja muszę się dzisiaj wybrać po świeże warzywka na bazarek.

aschlee: witaj :) jak córcia?

Jugoslawa juz troche lepiej zostal tylko kaszel ktory mamy obserwowac.Jedyny minus cholerka to ze apetytu nie ma i od wczoraj biegunke.Jakis cholerny wirus...strasznie meczacy.

reklama
Witam się lejdis:-)

Lux no ja na swojego w tych sprawach tez nie mogę narzekac, ale ja mam podobny temperament, wiec się dobraliśmy i on nie narzeka. A odnośnie mojego wariactwa to mój już przywykl, ze ma wariatke w domu hehe:-D

Joasia to teraz moja dewiza, ze zycie zaczyna się po 30tce:-). A menu imponujące, ale tez uwazam, ze to normalne, ze teraz organizm musi odzyskac wszystkie te mineraly, ja tez czasem mam takie zachcianki na rozne rzeczy jak np. na kiszone ogorki albo na kawalek czekolady, a jak już zjem to wtedy czuje się bardzo dobrze:tak:

Missiiss będzie dobrze kochana i dla Ciebie będzie to piekny magiczny rok, kciuki nieustanne masz od nas;-)

Julia kochana mam nadzieje, ze z okiem w porządku kochana

Aschlee zdrowka dla corci

Lux ja tez lubie wczesniej wstawac jak mam duzo do zrobienia, najdłużej jak mam wolne to pospie do 8 lub 8.30;-)

Mam dzis w planach prasowanie i wysylanie ofert pracy. Wiem, ze juz to mowilam, ale zimno jest brrr niech ta zima juz sobie idzie.
I tesknie za jedna osoba z pracy, to jedyny powod przez ktory troche smutno, ze juz tam nie bede pracowac, ale coz...

Poza tym owulka za rogiem ;-)

Milego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry