reklama

Staraczki 2014 :)

Jazza-mój gdy słyszy słowo seks to gacie za małe :) powodzenia w szukaniu pracy :) Jugosława-zupę na kościach zrobiłam. Kalafior, cebula, groszek, por, marchew i pietruszka-korzeń i natka. No i obowiązkowo śmietana i trochę mąki :)

reklama
Hey kobietki ...
Święta święta i po ... nadaje z pracy ...ogrzewanie wysiadlo i zimno w cholerę ... w kurtce siedzę
...

Pytalyscie co u mnie
.. w sumie nic,smutki ... po dniach plodnych tylko stary wolal komputer wiec nic dodać nic ująć ... tak wiec stracony .... właśnie mu to ponownie wygarnelam .... przez sms bo glupio wypytuje .... no coz .... po pracy doczytam co u was ....

Anula witaj i dawaj tu starego, nakopiemy mu :D Jazza-pełne gacie to nic. Gdy idę spać to muszę trzymać jego pepitola, inaczej nie usne. Moja teściowa mówi, że mam zryty mózg. Na co ja jej odpowiadam, że ona płaski łeb. Jaja muszą być :D

Hej dziewczynki, żegnałam się co prawda, ale nie mam komu się wyspowiadać, a niecierpliwość mnie zżera i muszę się z Wami podzielić ;p.... @ coś nie ma :))) spóźnia się kilka dni :) ale nie robię testu.. poczekam jeszcze.. :) kilka dni temu bolał mnie brzuch jak na @, a teraz już kompletnie czuję się jakbym była już po @ .. 3majcie kciuki, bo zwariuję ;)

Ostatnia edycja:
aschlee: o to faktycznie jakieś coś męczące :/ Najważniejsze, że poprawa jakaś jest. Powinno być coraz lepiej. Teraz tylko nie można dopuścić, żeby się mała odwodniła, bo biegunki są straszne pod tym względem. Zdrówka życzę :)

jazza: jak ja nie znoszę prasowania :/ Nawet oglądanie filmu podczas tej czynności mi nie pomaga, nic. Muszę sobie kupić żelazko parowe :P Widzę, że sporo z nas ma owulację w podobnym terminie :D:D Tęsknić będziesz kochana za pracą, ale jak znajdziesz nową to ci przejdzie :) Na razie na świeżo tak.

lux: brzmi pysznie ta twoja zupa :D Mniam! O matko spadłam z krzesła jak doczytałam o docinkach twoich i teściowej :D I o trzymaniu pepitola :D:D:D Dobre :D

anula: o nieźle z ogrzewaniem :/ Pij dużo ciepłych płynów, albo rozgrzwających :D Może twój facet jakoś chciał odsapnąć od staranek? Może nie umie tego powiedzieć? Oni mają problem z przekazywaniem myśli :D

moniusia: może magia świąt zadziałała :D &&&&&&&&&&&&&&&&& :)

reklama
Witam

Ja wlasnje w autobusie do pracy jade...

Jugoslawa oko na szczescie bardziej rana jest niz podbite:-)
A wiesz ja nawet niewiem ktory dzien cyklu mam ale tez cos kolo Was;-)

Aschlee co tam u Ciebie?
No mam nadzieje ze corka coraz lepiej bedzie sie miala;-)

Jazza ja rowniez zimy nienawidze wrrrrr;/
Za owulke &&&&&&

Anula88 wspolczuje pracy w takich warunkach brrrr:/
Ehhh ci faceci;/ mam andzieje ze sie ogarnie!

Moniusia to my wariujemy z Toba!!!;-) JEJU oby dobre wiesci byly, ty nas chcesz nerwowo wykonczyc?;-) ze jeszcze czekasz z testem?

Lux to komunikacja z tesviowa jest super hehe;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry