reklama

Staraczki 2014 :)

My na kolację mielismy frytki i to z konieczności. Kupiłam jakaś inną odmianę ziemniaków w kauflandzie i okazało się, że gotowane są tak obrzydliwe, że brak słów. No a frytki z nich wyszły. Zjadłam mała porcję, resztę wciągnął Tomek. Na to zjadł 6 gotowanych jaj i pół słoika śledzi. Ten to ma spust :D

reklama
Jugoslawa kochana ja tez nie przywiazuje wagi do wieku, w lutym stuknie mi 30tka, ale mój M mowi, ze to kolejna moja 18tja haha, bo ja czuje się na 18 lat, a wygladam mlodziej nic mam lat, zawsze mialam problem z zakupem alkoholu, coz oglasxam wszem i wobec, ze zycie zaczyna się po 30tce i najwyraźniej po niej spelnia się nasze marzenia;-)

Ja na kolacje tez wciągnę owoce, od dawna tak wlasnie wyglądają moje kolacje- tylko owoce lub warzywa:-). Nie lubie najdac sie na noc:tak:

Lux ja sobie zakladam, ze w 2015 roku zajde w ciaze, po prostu nie dam spokoju mojemu M i tyle, już mu to oznajmilam, przed 31 urodzinami ja chce urodzic pierwze maleństwo. Wiec mój biedak przede mna nie ucieknie haha, ale akurat on nigdy oporu nie stawia, wiec w tomi graj:-D

A mi się imprezowy nastroj włączył, słuchamy muzyki i nozki same rwa się do tanca, mam ochote poszalec troszke :-D:cool:

Jazza, mój to seksmaszyna ha ha. Ino patrzy żeby w dziurę zapakować, jak ja to mówię :D wczoraj se puściłam głośniej muzykę i też se tańczyłam. Mój patrzył się na mnie jak na debilke :D

Jugosławia - też tak przypuszczam, ze te moje żarcie to właśnie przez leczenie hormonalne. Na początku cyklu nie mogłam patrzeć na czekolade a teraz zjadała bym wszystko na raz.
Na opiad miała pure ziemniaczano marchwiowe, gulasz z dwuch rodzaju ceból, marchwi, pietruszki, pora, w sosie serowo śmietankowym piersią z kurczaka w ziołach, na deser ciasto na zimno, przekładane cherbatniki kremem kawowo czekoladowym z jagodami i orzechowym z lnem z polewą gorzka czkolada. Na kolacje kanapka z ciemnego chlebka z dobrą krakowska, ogórkiem korniszonym z majonezem.
Od rana chodzą za mną frytki i chyba zaraz będą tylko zajżę do zamrażalki czy są.
Odzyskam bez wątpienia to co straciłam po operacji.
A jakby udalo sie teraz zaciazyc to z cała pewnością największy procent przytycia będzie w pierwszych miesiącach:-)

Nie moge wstawic nawet minki bo na tablecie nie mam takej opcji :-(

lux: 6 gotowanych jaj :D Niezły ten twój facet :D:D:D Podoba mi się twoje określenie o dziurze ;D

jazza: ja w sumie też się nie lubię najadać na noc, ale czasem o tym zapominam :D:D:D

jołasia: niezłe menu :D Wiesz z drugiej strony to może być tak, że organizm się po prostu upomina o swoje. Jeśli dużo straciłaś po operacji to może ma jakieś braki i stara się uzupełnić. Czasem ja też tak mam jak np. jestem przeziębiona i nie mam apetytu albo jak się czymś zatruje, potem organizm wraca do siebie i domaga się kalorii.

A ja chyba przestanę czytać fora o CLO, bo się jeszcze znowu nakręcę, a wiadomo jak to się kończy.

Hej

Julcia
Nie dzis nie pojechalam i zaluje bo teraz sie naczytalam czym grozi miekka szyjka a wczoraj uslyszalam tylko ze szyjka miekka i mam zwiekszyc lutke. A na wiwczor dzis znow mnie cos kluje :-\ jutro z rana wsiade w auto i pojade do wro najwyzej tesciowa z synem sama ksiedza przyjmie bo jutro od rana ma chodzic. :-\

Dziewczyny bedzie ten nowy rok magiczny musi byc! Mam nadzieje ze u mnie tez bo po poczytaniu juz mam pelne gacie :-(

Jazza
Ladne postanowienia tak trzymaj!! A co ze mna... heh.. nawet nie ma kto mnie w nocy na ip zawiezc bo stary prawka nie ma a tata cos cisnienie od kilku dni ma i wole go nie denerwowac i nie ciagac.

Jugoslawa
Teraz albo dzieci maja pozno albo bardzo mlodo ;-) ja 1dziecko -20 lat 2-21. A teraz w styczniu koncze 26 ;-) &&& ZA pecherzyki piekne!!:-)

Jolasia
Pregnylu tez nie bralam.

Jugoslawa
Jak pierwszy raz w zyciu bralam clo zaszlam w 1 cyklu :-)

missiiss: nie będę dzisiaj cię przekonywała, żebyś nie czytała w necie informacji, bo sama czytam dzisiaj :/ Hihihi...Kurcze, że też musi cię ciągnąć, kłuć i boleć :/ Niech już ci założą ten szew, żebyś się mogła cieszyć ciążą i maleństwem. Optymistyczne info z tym clo :)

Jugoslawa
Hehe no bo ja z tych upartych ;-) eh jutro dla swojego swietego spokoju pojade do twgo wro niech mnie zobaczy chocby ta kolezanka mojej kuzynki. Moze mi cos wiecej powie. Ja wiedzialam ze jak skoncze 18 tc to sie zacznie... poprzednio tez tak byloyylko dostalam od razu fenoterol i szew mialamm a teraz i fenoterolu nie ma i szwu :-(trzeba byc dobrej mysli bo co mi pozostalo. Dobrze ze wczoraj mnie zbadal chociaz palcami... no a jutro jak tylko sie uda to na usg na ip do wro specjalnie pojade... najwyzej sama jak bedzie trzeba. A co do clo to wlasnie to jest takie boom dla organizmu. Tak jak kiedys kiedys spr statystyki to dziewczynom najczesniej udawalo sie albo od razu za 1 wszym razem albo dopiero za ktoryms dalej. Ja z jaskiem pierwsze clo bum i sie udalo :-) w tej ciazy moj organizm dlugo trawil clo ale po zmianie lekow na cukier zareagowalam prawidlowo:-) takze wierze ze sie uda :-)

reklama
missiiss: w dzisiejszych czasach to trzeba być upartym i walczyć o swoje, bo jednak trochę się pozmieniało. To dobra cecha :) Dobrze będzie kochana. W końcu się doczekasz :) Co do CLO to tak właśnie czytałam, że albo za pierwszym podejściem, albo za kolejnymi...no albo wcale nie ma reakcji. No nic, też mi pozostaje być dobrej myśli :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry