reklama

Staraczki 2014 :)

Najprawdopodobniej tak ale Tu nie chca tak od razu antybiotyku dawac.Przepisali mi syrop przeciwgoraczkowy i na kaszel i do domu
No z tymi wynikami to juz lekko mi na nerwy dzialaja.

reklama
Hej dziewczyny,

aschlee: zdrówka dla córki. Teraz chyba coś panuje podobnego do grypy żołądkowej, bo wśród znajomych wiele osób i dzieci na to zapada :/

lux: szkoda, że w święta trochę humor wam popsuł facet szwagierki. Może coś się uda z nim zrobić? Jakoś ustawić do pionu? Ktoś musi mieć na niego wpływ. Mnie też było źle z tego powodu, że nie mogłam się podzielić nowiną o maluszku :( Może za jakiś czas...też miałam pranie wstawić, ale jakoś mnie się zeszło z czym innym i nie wstawiłam :D

jołasia: &&&& zaciśnięte :)

julia: takie oczyszczające atmosferę i relację rozmowy są bardzo potrzebne w związkach. Wiadomo, że nie jest to przyjemne zwykle, ale najczęściej przynosi pozytywnt efekt :) Będzie dobrze :)

missiiss: ty sie niczym kochana nie przejmuj. Jak cie boli to rób tak żeby tobie było dobrze. Nikt nie zadba tak o fasolkę jak ty. Ktoś kiedyś powiedział, że jak kogoś uspokoi wizyta u lekarza to niech nie zwleka i idzie, bo stres działa gorzej czasem niż sama dolegliwość. A jeszcze jak się z chrupkiem w brzuszku jest to się człowiek podwójnie martwi. Nie miej żadnych wyrzutów sumienia, że gdzieś tam chodzisz :) Mają szew zrobić i tyle, koniec kropka :)

U mnie 5 dc, pierwszy dzień z clo.
Moja @ trwała raptem 4 dni i była dosyć skąpa. Może te wcześniejsze plamienia, które trwały przez kilka dni przed @ sprawiły, że mniejsza intensywność krwawienia była...nie wiem. We wtorek idę do gin sprawdzić czy jajeczka dojrzeją po clo. Uhm jakbym chciała, żeby zadziałało!

Ja też niezbyt czułam te święta. Dobrze, że już po :)

Jugoslawa
To kciuki za piekne jajeczka z clo.:-) ja juz czuje znow dyskomfort. Czuje ze jutro sie bujne do wro :-\

Aschlee
Syrop? Aha... masakra. Oby szybko malutkiej przeszlo. Czlowiek cierpi jak widzi jak jego dziecko sie zle czuje i meczy.

Boze kicham jak szalona... a wczoraj duomox skonczyllamo_O

Ostatnia edycja:
Dziekuje kochane, ze pytacie ;-)
Narazie nie uciekam, tylko czasem nachodza takie mysli, ze sie nigdy nie uda, ale potem probuje je rozwiac jak dzis. Smutek mnie lapal, wiec umowilam sie z przyjaciolka wygadalam i troche lepiej;-). Za duzo ostatnio sie wydarzylo, o czesci rzeczy nie chce tu pisac, dlatego czuje sie wypompowana energetycznie i musze obmyslic plan dzialania na nowy rok hehe.
Mnie tez czasem dolki lapia kochane:tak:, szybko mijaja na szczescie;-)
Ten rok mnie wykonczyl po prostu i dobrze, ze juz odchodzi. Tylko boli mnie to, ze dwoch rzeczy nie udalo mi sie zrealizowac pomyslnie.

Missiiss kochana trzymaj sie tam, zaciskam kciuki za Ciebie i fasolke;-)

Jugoslawa obys zobacyzla na wizycie pikne jajeczka i potem owocnie je wykorzystala :)

Wzielam goraca kapiel i tak mi fajnie teraz, M sie juz lepiej czuje, wiec ide go pomeczyc, bo mam taka ochote na te rzeczy, ze glowa mala :-D

Dobrej nocy kochane:-)

No seks zaliczony. Heh, nie chciało mi się. Sluzu brak jakiegokolwiek, tyle co resztki krwi, także zbyt przyjemnie nie było. Tomek już śpi, a ja laleczke Chucky oglądam. Jazza nie opuszczaj nas! Razem będzie nam łatwiej :)

missiiss: ja uwielbiam kichać :D Wiem, że to może dziwne, ale lubię to uczucie :D Zdrowia życzę :) Kochana rób tak jak czujesz, że powinnaś. Teraz taki czas świąteczno - urlopowy niestety :/ Żeby coś załatwić to masakra :/

lux: trutnie :D Hihihi

jazza: przyjemnych figli :D Cieszę się, że spotkanie z przyjaciółką pomogło. Dobrze jak się ma blisko siebie osoby, które pomagają w takim czasie co nas nachodzi dziwny humor. Nowy rok będzie lepszy! Czuję to w kościach :D:D:D

Dobrej nocy dziewczyny!
Idę i ja się trochę pogimnastykować z TŻ :D:D:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry