Hej dziewczyny,
aschlee: zdrówka dla córki. Teraz chyba coś panuje podobnego do grypy żołądkowej, bo wśród znajomych wiele osób i dzieci na to zapada :/
lux: szkoda, że w święta trochę humor wam popsuł facet szwagierki. Może coś się uda z nim zrobić? Jakoś ustawić do pionu? Ktoś musi mieć na niego wpływ. Mnie też było źle z tego powodu, że nie mogłam się podzielić nowiną o maluszku

Może za jakiś czas...też miałam pranie wstawić, ale jakoś mnie się zeszło z czym innym i nie wstawiłam
jołasia: &&&& zaciśnięte
julia: takie oczyszczające atmosferę i relację rozmowy są bardzo potrzebne w związkach. Wiadomo, że nie jest to przyjemne zwykle, ale najczęściej przynosi pozytywnt efekt

Będzie dobrze
missiiss: ty sie niczym kochana nie przejmuj. Jak cie boli to rób tak żeby tobie było dobrze. Nikt nie zadba tak o fasolkę jak ty. Ktoś kiedyś powiedział, że jak kogoś uspokoi wizyta u lekarza to niech nie zwleka i idzie, bo stres działa gorzej czasem niż sama dolegliwość. A jeszcze jak się z chrupkiem w brzuszku jest to się człowiek podwójnie martwi. Nie miej żadnych wyrzutów sumienia, że gdzieś tam chodzisz

Mają szew zrobić i tyle, koniec kropka
U mnie 5 dc, pierwszy dzień z clo.
Moja @ trwała raptem 4 dni i była dosyć skąpa. Może te wcześniejsze plamienia, które trwały przez kilka dni przed @ sprawiły, że mniejsza intensywność krwawienia była...nie wiem. We wtorek idę do gin sprawdzić czy jajeczka dojrzeją po clo. Uhm jakbym chciała, żeby zadziałało!
Ja też niezbyt czułam te święta. Dobrze, że już po