reklama

Staraczki 2014 :)

A ja siedze i sie bije z wlasnymi myslami do ktorego szpitala jechac. Moj gin odp. Ze jest na urlopie ... z reszta i tak nie wiem czy chcialabym go widziec. Eh do bani. Noc mialam okropna a teraz tak w miare jest. Cos tam czuje ale nie wiem czy to boli czy co... mam juz dosc.:-( ubieram sie i jade i mam nadzieje ze mnie jakis lekarz uspokoi ze jest ok.

Milego dzionka

reklama
Jazza, dlaczego chcesz zniknąć z forum? Jołasia no ja z facetem też byliśmy dzis w mieście. Tomek kupił se buty i tel. A ludzi jest bardzo dużo, miasto zakorkowane :/ trzymam kciuki za to, by jednak była teraz fasolka w brzuszku u Cb :)

Jolasia ja kciukasy za Ciebie dalej mocno zaciskam.

Jazza czemu chcesz opuscic na jakis czas forum?

Missiiss kochana glowa do gory.Daj znac bo Tu wszystkie czekamy na wiesci.Na pewno bedzie dobrze &&&&&&

Milego dnia

No i w sumie nic konkretnego sie nie dowiedzialam. Pojechalam do pobliskiego szpitala i fajny doktor mnie zbadal ale tylko palcowe mi trzasnal. Szyjki przez usg nie zmierzyl bo nie mieli glowicy dopochwowej o_Oo_O powiedzial ze szyjka jest miekka i nie zbyt dluga "ale powinnam przechodzic dwa trzy tygodnie do szwu"o_O kazal mi brac lutke 3 x po 100 mg i no spy raczej nie lykac ale i tak biore. A lutke zamienilam na dowcipna co by lepiej dzialala na szyjke. Ale nie wiem szczerze to sie nie uspokoilam... czuje ze cos nie teges sie dzieje bo co wstane i co sie przekrece to mnie kluje tam w srodku. Jak jutro tez tak bedzie zdecyduje sie i pojade jutro do szpitala w ktorym lezalam. Nie rozpakowywuje torby nawet. Ale wiem ze tam mi zrobia usg dowcipne przez lateksowa rekawice wiec bede spokojniejsza. Nie wiem czemu ale boje sie rozwarcia wewnatrz.

Oh jak to dobrze ze juz po swietach...

NO lekarzy na jakich trafia mmnie irytuja... no chyba ze ze mna jest cos nie tak??

Lux
Ty to jak zawsze pranie robisz:-D;-) mozesz jedno wiecej wlaczyc? Ja musze ciemne wlaczyc a tak cos sie zebrac nie moge... kiedy idziesz do dzieciakow znowu?

Aschlee
I jak tam corcia? W ogole wiesz cos o wynikach swoich czy czekasz do tej wizyty ko cem stycznia?

Jazza
Nie uciekaj! Kurcze z pracy uciekla i nam chce uxmciec no ;-) uciekinierka ;-):*

Julcia, jugoslawa,watpliwosci, anulcia, noelka i reszta jak tam po swietach? Nie peklyscie z przejedzenia :-)

Moj stary sie czyms zatrul i wiecie jak wyglada jego zachowanie.bida... no ale coz ja mialam dlugo mdlosci a on narxeka na jeden dzien.

Miss corka tak sobie ani lepiej ani gorzej do tego doszlo rozwolnienie jak bedzie biegunka to mamy natychmiast jechac do szpitala ale licze na to ze jednak juz powoli zacznie ustepowac.

O wynikach nic nie wiem nic mi nie przyszlo.Bede dzwonic tam po nowym roku...ciekawe czy mi nie kaza czekac do wizyty

Ostatnia edycja:
Miss z Tobą jest wszystko ok :) to lekarze mają coś nie halo z głowami! Dawaj, mogę i Twoje wyprac :D do trutniów jadę dopiero 7 stycznia, bo Lidka ma urlop cały czas. Ja się chyba zanudzę w domu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry