reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie kochane:-)

Noelka no ja mam nadzieje, ze nie uwierzyla, bo M to powiedział jej ironicznie, na szczescie on jest po mojej stronie, haha zniewoliłam go seksem .. btw to jej slowa:-D

Anula Twój synus to madry chlopiec, będę trzymac kciuki aby za rok jego marzenie się spełniło. Mój M tez przyznal, ze marzy o dzieciatku w prezencie

Julia kochana ja wierze, ze i wszystkim nam się uda zajsc i pozniej razem będziemy się cieszyc z dzieciatek, ja się nie znam na lekach itd., ale uwazam, ze może warto dac sobie odpoczynek chociaż krotki od lekow, a może zaskoczy:tak:

Kasik lez i odpoczywaj ile się da:tak:

Jugoslawa u mnie tez mroz:szok:

Moniusia kciuki za tescik;-)

Missiiss tez nie Libie takich panius, które tylko narzekaja i widza czubek wlasnego nosa, trzymaj się tam kochana. Rzeczywiście niezla ta agentka, ze tez faceci wybieraja wlasnie takie jęczące baby.. nie wiem musza one im w jakis inny sposób dogadzic skoro jeden z drugim to wytrzymuje. Ja znam taki przykład, gdzie facet chociaż nieszczęśliwy w swoim małżeństwie tkwi przy zonie, która jest jedza i sledzi go, a on za nia sprzata, pierze, prasuje, gotuje i skacze przy niej tylko dlatego, bo po pierwsze boi się stracic syna, a po drugie bo bal się zaczac zycie na nowo przy kims innym (a bardzo chcialam by nam sie udalo...bez komentarza, to juz historia).. nie rozumiem takich bab, które potrafia tak szantażować innych i robic wszystko, aby wzrok wszystkich był skupiony tylko na nich…a jeszcze bardziej nie rozumiem facetow, którzy się na to godza…

Super ze zmieniasz szpital kochana, bo w tamtym panuje jakis obled, klaun klaunem pogania jak widac:no:

Noelka mnie to już nie dziwi, powiem Ci, ze pracowal w USA i pracowałam tu i takiego burdelu i niesprawiedliwości jaka jest w PL to jeszcze nie widziałam. Ja wręczyłam wypowiedzenie szefowej z wielu powodowm, a jednym z nich było to, ze zapierd….lam jak glupia, starałam się, jak nie było dyrektorki robiłam za nia wszystko tak, ze wszyscy chwalili i mowili, ze bardziej nadaje się na jej posade, jestem po studiach z wyroznieniem i po zagranicznym stypendium w USA i mogę mnożyć takie zasługi, a moja szefowa tylko myślała jak mi zmniejszyc pensje a dodac obowiązków,a osoby z niższym wykształceniem i gorszym doświadczeniem były nagradzane i mialy podwyzki.. po prostu poziom mojego wkurzenia doszedł do apogeum i teraz szukam nowej pracy… nie licze na calkowita sprawiedliwość, ale licze na to, ze na mojej drodze stanie szef, który będzie się znal choc troche na zarzadzaniu firma. Najwyraźniej w mojej pracy bylam za dobra, dalam szefowej palec, a ona by hccial cala reke, odbierałam telefony po godzinach pracy, nawet w weekendy, odpisywałam na maile, robiłam wszystko, ale najwyraźniej za malo, już nie mowie o tym, ze w mojej pracy mieli gdzies to, ze mam zycie prywatne i pelne prawo do tego.ale coz…jeśli mam być szczera to tesknie tylko za jedna osoba stamtąd..

Missiiss no mordo Ty moja po cichu ciesze się z Toba, ze dziewuszka:-D

Tinus kochana będzie wsyztsko dobrze zobaczysz;-)

Jugoslawa kochana bardzo dobre wiesci, to teraz wskakuj na chlopa i nie daj mu szans, upojnych chwil zycze i obowiązkowo jutro zafundujcie sobie wystrzalowa noc kochana:-D ja tez taki mam zamiar :-D

Aschlee pieknie, ze corcia już lepiej:tak:

Odnośnie sylwestra to nie mamy jeszcze planow, miałam kilka zaproszen i zobaczymy czy skorzystamy, z jednej strony mam ochote poszalec, a z drugiej to był ciezki rok, wiec chętnie bym odpoczęła.. chyba się starzeje hahaha:-D

Bylam dzis na zakupach, spozywka kupiona, pare spraw załatwionych, zimno kurcze na dworze, ze szok. Marze o goracej kapieli :happy:

reklama
Moja kolacja zgadnijcie co to to zielone??

Załączniki

• 1419958578236.jpg
    1419958578236.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 60
Ta i to pomijam juz ze w ciazy czlowiek jest... no zenada. Ale mowie to ostatni moj pobyt tutaj. Jeszcze poszukam gdzie mozna opinie wystawic wyzej na temat szpitala i tego co tu sie dzieje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry