reklama

Staraczki 2014 :)

Jugoslawa super napisalas to o rownowadze obys miala racje i zeby po nowym roku byl wysyp 2 kreseczek :tak:

Spokojnej nocy Kobietki u mnie zaczyna sie mega ruch wiec pewnie bedzie zapiernicz .Wiec do juterka.Kolorowych snow :)

reklama
Hej Kochane :* dziękuję za pocieszenie, już mi lepiej :) LoliPoli-ja widzę druga kreskę. Radzę zrobić test innej firmy :) albo lec na bete. Baby, my do miasta niedługo jedziemy. Potem się odezwę :)

Witam

Miss po cichu gratuluje coreczki;-)

Tinus kochana prosze nie czytac nic!!! Powiem ci tak ja na pocieszenie ze moja ciaza obumarla a mialam objawy ciazowe wiec prosze gloes do gory!!!

LoliPoli no musisz zrobic jeszcze jeden test bo ten zabardzo jest rozmazany:/

Moniusia wrrrr!!!!!! Ale jestem wsciekla czytajac twoj post!!! Ze sie nieudalo!!!!!! Ehhhh glupia @!!!!

Milego dnia kochane ja wstaje i biore sie za porzadki pozniej do miasta musze skoczyc:/

Hej
Jugoslawa
Tu maja kattering ale dzis panie poinformowalam co wczoraj dostalam. Z kadra
To nie wiem ale szwu raczej mi od tak nie zalozy lekarz ktory mnie nie zna a nie chce tracic tygodni na wizyty i przekonywanie innego ze musze.

Lilipop
Idz na bete albo powtorz test. Mi sie rozmazywal jak za duzo kropel moczu dalam. Ciezko stwierdzic czy jest pozytyw czy negatyw.

Julcia
Dzieki ;-)

A ja pozarlam sie z mezem bo bajery mi wciska...
Jeszcze jak znam zycie nie przyjedzie do mnie sam jutro bo mu sie pociagiem nie bedzie chcialo jechac... a rodzice dopiero w niedziele beda. Ehh moj stary tylko o sobie mysli :-(:'(:-(

Milego dnia

Wypuszczaja mnie do domu... ordynator zjeb przyszedl i powiedzial ze nic sie nie dzieje mam isc do domu **** z****ny czyli szew za dwa tyg mi zaloza jak se wynik sama zrobie. Kutas!! Przepraszam wkurwilam sie...

Witajcie kochane:-)

Jugoslawa oj tak kochana taki mamy klimat, mnie ten rok tak zmęczył i psychicznie i fizycznie, ze z M na chwile obecna wybieramy opcje w domu, razem wspolne szaleństwo, może się odmieni, ale ja jestem happy z tej decyzji.
Tylko koncze ten rok z pewnym smutkiem- z jednej strony, ze nie udalo się zrealizowac wszystkich planow, w tym dzieciatka, a z drugiej jest pewna rzecz, która mogla się skończyć nappy indem, a nie skończyła i nie chodzi o prace.. ehhh:-(

Loli ja tez bym powtórzyła test

Missiiss co za szpital i personel o w morde! Staram się mieć dobre nastawienie do ludzi, ale powiem otwarcie, ze to jakis kutafon prawdziwy z tego lekarza! Kochana zaciskam za Ciebie mega kciuki i wierze, ze w koncu ktos Ci ten szew zalozy… a co do meza to nie wiem jak komentowac… bądź dla niego ostra i nie popuszczaj mu w żaden sposób… faceci to duze dzieci niestety… mój M tez ma swoje zagrania, ale to dobry chłopak jest, po prostu mamusia swego czasu go rozpieściła za bardzo, ale mnie się slucha.Ale miałam do czynienia z innymi i wiem na co ich stac, ale nawet mój były starszy ode mnie 13 lat okazal się wielkim dzieckiem, wiec no comment! Daj mu popalic!:no:

A u mnie dzis był ksiądz, tak już tak wczesnie zdazyl być:-D… ja nie jestem zbyt religijna itd., ale mój tato chciał go przyjąć, wiec przyjęliśmy.

Umowiona jestem za godzine u fryzjera, zamierzam tylko fajnie ściąć sobie wlosy, zadnego afro hehe:-D, ale musze wprowadzic jakas zmiane;-)

reklama
Hej laseczki,

missiiss: tego co się tam dzieje w tym szpitalu to nawet komentować nie trzeba :/ To jest żenada, że od takich ludzi zależy nasze życie i zdrowie :/ Kochana jak mówią, że nic się nie dzieje to może faktycznie wyjdź i spróbuj na dwa fronty działać w tym nowym szpitalu co mówiłaś? Masz już wyniki jakieś swoich badań, może szybciej szew zrobią niż w tym co teraz jesteś? Ja nie wiem o co chodzi, ale skargę bym napisała, bo to nie jest poważne :/ Pacjent powinien się czuć bezpiecznie, że jest w dobrych rękach, a przynajmniej w takich, które mu krzywdy nie zrobią. Szkoda słów :( Eh...facet twój podpadł :( Może mu jeszcze rozum wróci? Trzymaj się kochana. Tulam.

lolipoli: zdecydowanie powtórzyłabym test

jazza: udanej wizyty u fryzjera :D Noworoczna zmiana wyglądu :D No no będzie się działo :D

julia: przyjemnego czytania :) Ja też tak mam, że jak zacznę czytać to chłonę całą :D I siedzę, aż nie skończę :)

lux: fajnie, że ci lepiej :) Ja to aż się boję na miasto wyjść, wczoraj tyle ludzie było wszędzie, że ciężko się poruszało :/

Ja również wam życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Oby był dla nasz wszystkich pozytywny i przyjemny :)

Ja dzisiaj 9 dc, ostatni dzień biorę CLO i czekam na rozwój sytuacji.
Za około dwa tygodnie lecę na kontrolne badanko, żeby zobaczyć czy mi się wszystko ładnie wchłonęło po owulacji i czy nie ma żadnych torbielek czy innego czegoś. Ponoć przy stymulacji to dosyć częsty przypadek. Jak na razie jestem dobrej myśli :):):)

Udanego dnia dziewczyny :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry