• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Missiiss oo ku*wa ... niech to bedzie moj komentarz do kolacji... brak mi slow

Wiem, ze to nie na temat i w ogole, ale.. zjadlabym sushi ^_^

Ostatnia edycja:
reklama
Miałam dola, płakałam :( zaczęły boleć mnie piersi, a powinny przecież boleć dopiero po owu, a owu nie było jeszcze. Załamałam się, że jest coś nie tak. Płakałam tak, że mój Tomek płakał razem ze mną :( Moniusia tak mi przykro :( idę popłakać też za Cb :( a buu :(

Moniusia ehhh:-( glupia @ narobi nadzieji a i tak przylezie...trzymaj się...
Miss jej widzę i nie mogę uwierzyć..:szok: proponuję, jak juz wyjdziesz ze szwem, odpowiednie pismo albo skargę w stosunku do tego szpitala złożyc..to jest skandal...aż strach wylądować w szpitalu...
Lux nie płacz kochana...może zaraz owu bd i już zaczynają pobolewać..nie martw się...<tulam>
Jazza co do jedzenia ja mam ochote na rożka truskawkowego muszę gdzieś jutro dorwać go :P:-)

Lux
Tulam

Tinus
Tak tez zamierzam zrobic a do skargi dolacze zdjecie tego chlebka... bo to parodia jakas jest.

***** juz po 22 a u tej paniusi obok mojego lozka dwoch chlopa siedzi i ani sie umyc ani nic... zaraz mnie cos trafi...

jazza: ja też mam podobne odczucia co do mijającego roku i też najchętniej bym sobie odpoczęła :D Tłumaczę sobie, że to nie starość tylko taki mamy klimat :D:D:D

missiiss: o masakra z kolacją :/ To się aż prosi, żeby zgłosić w odpowiednie miejsce :/ Przecież to się zatruć można :/ Ja bym to zgłosiła. Niech im kontrolę zrobią! A co do szwu - a masz możliwość pójścia gdzieś indziej? Z drugiej strony za kuchnię odpowiada kucharka, a nie lekarz, więc wspólnego wiele nie ma. Może kadra jest kompetentna? Normalnie koszmar :/

moniusia: eh szkoda, że @ przyszła :( Jakoś mało tych kresek II na koniec roku. No ale w przyrodzie musi być równowaga, więc muszą się wysypać po nowym roku :D Trzymaj się kochana :)

lux: eh dzisiaj taki dzień na płacz chyba :( Kochana mam nadzieję, że dołek minie ci szybko. Tulam. Co do bólu to mnie bolą w różnych fazach cyklu :)

reklama
hej dziewczyny mam nadzieje że się nie pogniewacie ze się wkręcam ale potrzebuje waszej pomocy w interpretacji testu co prawda jestem 2 dni przed @ ale ze względu na dziwne samo poczucie zrobiłam test i teraz nie wiem czy tam są 2 kreski czy on jakiś felerny bo ta druga jakaś taka rozmazana i jeszcze jakaś inna się pojawiła która je przecina Zobacz załącznik 661518

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry