Jugoslawa trzymam kciuki za udany cykl z CLO kochana;-)
Missiiss tak czytam i czytam i nie dowierzam..o ja pier…le co to za szpital ku*wa!!! Napisz skarge kochana, najlepiej do urzędu miasta, bo ja nie mam zaufania do dyrektorow szpitali, którzy za wszelka cene wiele rzeczy, które dzieja się na ich terenie staraja się tuszowac. Wieksza szansa będzie jak wniesiesz skarge do urzędu miasta i odpowiednich rejonowych organow niż do ministerstwa zdrowia, bo wieksza sile przebicia maja jednostki rejonowe. To jest jakas masakra, ze nawet historii Twojej chroby nie zna i idzie się mądrzyć do Ciebie, a jeśli bys miala mieć operacje i zamiast wyciac Ci lewa nerke, on by wycial prawa zdrowa, no bo tak sobie myślał… i to pokazuje nam, ze az strach chorowac i oddac swoje zycie i zdrowie w rece lekarza.. paranoja!

A Ty kochana sprobuj spojrzec na to pozytywnie, ze już w piątek zaloza Ci szew i ze Twoja kruszynka będzie bezpieczna, mysl tak kochana, aby się psychicznie przez tych kretynow nie wykończyć :*
Julia milej lektury kochana:-)
Lux a to wiedzma…. Przytulam
Aschlee jak mi się uda strzelic jakas fotke to pokaze fryzurke. Jak corcia?
Jestem po fryzjerze, miałam dlugie wlosy i skróciła mi i scieniowala az do ramion

. Jajniki mnie zaczely bolec, normalnie czasem prawie w każdym cyklu wchodzi mi taki bol, ze az galy z orbit wychodza.
I ja zycze Wam kochane szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia w Nowym Roku, oby był lepszy niż ten odchodzący, przede wszystkim pelen uśmiechu, seksu

, pozytywow na testach, rosnących brzuszkow, krzykow na porodówkach i nocnego wstawania, ale z uśmiechem mimo wszystko. Sobie i wam tego zycze, a do tego
Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w Nowym Roku pamięć wraca …
Kasy Kulczyka,
Fury Rydzyka,
Mocy Pudziana,
Chaty Beckhama,