reklama

Staraczki 2014 :)

Miss współczuję Ci, naprawdę Kochana. To teraz się Wam wyżalę :( byliśmy w mieście i zabralismy wiedzme. Krytykowała moje zakupy! Cokolwiek kupiłam to było be. Nawet gdy kiełbasa była taka sama jak ta, którą ona kupiła! Mam dość. Od nowa się zaczyna :( a był spokój. Była przed chwilą szwagierka i też się na nią zalila. No ręce opadają :( życzę Wam szczęśliwego nowego roku, miłości, spełnienia marzeń i tych małych różowych zawiniątek :* buziaki dla Was :*

reklama
Jugoslawa trzymam kciuki za udany cykl z CLO kochana;-)

Missiiss tak czytam i czytam i nie dowierzam..o ja pier…le co to za szpital ku*wa!!! Napisz skarge kochana, najlepiej do urzędu miasta, bo ja nie mam zaufania do dyrektorow szpitali, którzy za wszelka cene wiele rzeczy, które dzieja się na ich terenie staraja się tuszowac. Wieksza szansa będzie jak wniesiesz skarge do urzędu miasta i odpowiednich rejonowych organow niż do ministerstwa zdrowia, bo wieksza sile przebicia maja jednostki rejonowe. To jest jakas masakra, ze nawet historii Twojej chroby nie zna i idzie się mądrzyć do Ciebie, a jeśli bys miala mieć operacje i zamiast wyciac Ci lewa nerke, on by wycial prawa zdrowa, no bo tak sobie myślał… i to pokazuje nam, ze az strach chorowac i oddac swoje zycie i zdrowie w rece lekarza.. paranoja!:szok::no::wściekła/y:

A Ty kochana sprobuj spojrzec na to pozytywnie, ze już w piątek zaloza Ci szew i ze Twoja kruszynka będzie bezpieczna, mysl tak kochana, aby się psychicznie przez tych kretynow nie wykończyć :*

Julia milej lektury kochana:-)

Lux a to wiedzma…. Przytulam:baffled:

Aschlee jak mi się uda strzelic jakas fotke to pokaze fryzurke. Jak corcia?

Jestem po fryzjerze, miałam dlugie wlosy i skróciła mi i scieniowala az do ramion:-D. Jajniki mnie zaczely bolec, normalnie czasem prawie w każdym cyklu wchodzi mi taki bol, ze az galy z orbit wychodza.:szok:

I ja zycze Wam kochane szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia w Nowym Roku, oby był lepszy niż ten odchodzący, przede wszystkim pelen uśmiechu, seksu :-D, pozytywow na testach, rosnących brzuszkow, krzykow na porodówkach i nocnego wstawania, ale z uśmiechem mimo wszystko. Sobie i wam tego zycze, a do tego

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w Nowym Roku pamięć wraca …
Kasy Kulczyka,
Fury Rydzyka,
Mocy Pudziana,
Chaty Beckhama,
Humoru od rana,
Cholesterolu w normie
Oraz świętowania Nowego Roku
W dobrej formie

:-D:-D:-D

missiiss: dobrze, że ktokolwiek w tym szpitalu czuwa nad dobrem pacjentów :/ Zresztą, nie od dzisiaj wiadomo jak to czasem bywa, że kto inny odwala robotę za tego co później zbiera laury :/ No nic mam nadzieję, że wszystko skończy się pomyślnie. Trzymaj się i nie daj się :)

lux: a to złośliwa baba! trzeba było ją tą kiełbasą uciszyć :P Są ludzie i parapety :) Nie ma co się przejmować zrzędzeniem baby, która myśli, że wszystko wie i robi lepiej :) Silna babka jesteś i nie pozwól sobie tego odebrać.

Kobietki wszystkiego co najlepsze w 2015 roku.A w szczegolnosci upragnionych II kreseczek na testach.A zafasolkowanym zycze spokojnych 9 miesiecy i bezproblemowych rozwiazan o czasie :tak:

Lux kochana nie denerwuj sie.Trzymam kciuki zeby obylo sie bez klotni :tak:

Jazza corka lepiej bo odsprzedala katar i kaszel mamie.Ale wole ja to przemeczyc niz patrzec jak ona biedna sie meczy

Julia jak tam ksiazka juz zaczeta? Ja od jutra tez planuje cos poczytac bo strasznie mi tego brakuje.A jeszcze moment i kompletnie czasu malo bede miala.

Kobietki udanego i przedewszystkim bezpiecznego Sylwka Wam zycze bo nie wiem czy bedzie okazja potem jeszcze wejsc :tak:

Ostatnia edycja:
Zalaczam fotke dzisiejszych efektow u fryzjera, twarz troche zaslonilam:-p, ciezko samej sobie strzelic bylo dobra fotke, aby cos bylo widac hehe Obraz 045.jpg, a skupiona na niej jestem :-D

I zmykam, bo jednak zmiana planow i wychodzimy ;)

Do napisania w nowym roku kochane!

Załączniki

• Obraz 045.jpg
    Obraz 045.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Jazza fryzurka super:tak:
No to kochana udanej zabawy :tak: ja w przyszlym roku nie odpuszcze musze gdzies wyjsc na Sylwka, takie imprezy sa najlepsze :tak:

Ja jeszcze troche i do pracy.

Do zobaczenia Kobietki w nowym i....lepszym roku :tak:

reklama
Samiec wyszedł i poszedł w cholerę. Mam go gdzieś. Niech idzie spać do wiedzmy. Daleko nie ma. O co poszło? O to, że pytałam się go w markecie, czy coś kupić z majonezu itd. Mówi, że sos tatarski jest. Ale, że zużył cały majonez i włożył pusty słoik do lodówki to zapomniał wspomnieć. A ja potrzebuje teraz majonez. No i się wkurzył, że mu uwagę zwróciłam. Żałosny jest. Jazza super fryzura :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry