reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Kasikz, - jako ze starania o dziecko trwaja u nas wybitnie dligo trafilam do poznania na polna. Lecze sie nie u jakiegos konowala nieodpowiedzialnego tylko u endokr-gin, dosc mlodego z osiagnieciami. To chyba juz cos o nim mowi. Nie bede wymieniac nazwiska bo nie wypada. Jak przedstawilam mu sytuacje, wynik, to mnie wytlumaczyl dokladnie o co chodzi. Byl to czas niedaleko po zagniezdzeniu bo dopiero wtedy wydziela sie hcg. Dlatego miala dopiero robic w poniedzialek bo bylo by to ok tygodnia od zagniezdzenia i wtedy wynik by byl bardziej adekwatny. Takie mialam polecenie od dr i stwierdzil ze cosik sie dzieje. Nawet jedna lekarka zaraz jak odebralam wynik tez tak stwierdzila ale odrazu powiedziala ze to moze byna granicy wczesnoporonnej. Jednak przy wykryciu ciazy zaraz po zagniezdzeniu trzeba sie liczyc z wczesnym poronieniem. Szczegolnie ze u mnie w familiji to norma. Szerszego opracowania odnosnie hormonow takiego strikte naukowego tu nie wstawie bo pisze z tableta a na tym badzieqiu nie umie takich zeczy wstawiac z innej strony w necie.

Miss, - caly czas czytalam ale juz nie mialam czasu odpisac. W pracy mlynek niesamowity i tez czasu na neta nie znalazlam.
mam nadzieje ze znalazlas odpowiednia pomoc.
trzymaj sie cieplo, niech aniolki stróze czowaja nad toba.

Julia, - odnosnie "zucenia slodniego" no coz, moze przejdz na slonecznik a nastepnie na owoce. W tym sezonie sa tak wyjatkowo skoldkie owoce, nawet pomarancza i kiwi. Ja tak zfobilam i przejscie na inna diete nie bylo takie trudne. Wyobraz sobie, ze ja nie jadlam ciasteczka kupnego juz od okolo pol roku. Zdazaja sie chipsy ostre paprykowe, czekolada, taka, wysokoprocentowa. Ciastka najlepsze to samemu pieczone i to takie z mielonych orzechow, bakali i mak gryczanej, ryzowej. Gwarancja porzucenia tradycyjnego slodkiego, batonikow, wafelkow itp.
oj ten post wyzej nie dalo sie edytowac. Jakies kreski sie tam wstawily.

Dzień dobry ....

Deszcz leje od rana,ciemno .... choinkę sobie wlaczylam a co ....

Ktoras ma ochotę na kawę?

Jula nie przyszla i nie czuje zeby miala,jedynie cyc zaczol wczoraj pobolewac ... no ale brzucho niet ... zobaczymy ..

Aschle dobrze ze trafilas do specjalisty który wie co robic .... mam nadzieje i głęboko w to wierze ze pomorze wam zajść w ciążę .....

Miss JESTESMY Z TOBA MYSLAMI ! MAM NADZIEJE ZE JUZ SYTUACJA OPANOWANA I ZE WSZYSTO JEST OK ! CZEKAM NA WIEŚCI .... DOBRZE ZE zadzwonilas do tego dr ....

Hej
Jestem z ogromnym bolem glowy...
Dojechalam szew trzyma
Niby z szyjki krwawie ale jest ciut krwi w wodach i lozysko tak srednio mu sie podobalo. Oby sie mylil bo jeszcze tego by mi brakowalo. W pn pewnie i takk ordynator mnie wywali do domu jak nie bede krwawic. Ciut lepiej jest nie krwawie tylko brudze ale przy chodzeniu i siedzeniu kluje mnie mocno w dole brzucha... dostalam leki przeciw krwotoczne i mg rozkurczowo dozylnie w nocy. Dodatkowo zemdlalam przy wywiadzie i chyba od tego mnie ta bania tak boli. Dawno tak calkiem nie odplynelam... chlastala mnie po gebie a ja jej nie widzialam. A jak zaczynalam widziec to przez taka mgle... i tak mi niedobrze bylo bbrr. Narobilam poloznym klopotu na noc a sobie kimaly...
Ide sie przespac nadrobie was po poludniu. Dziekuje za kciuki!!:*

missiiss: ufff dobrze, że wszystko w miarę dobrze. Jednak młody lekarz nie dał ciała. Dobrze, że tam do niego napisałaś kochana. Niech się tobą dobrze opiekują w tym szpitalu. Trzymam kciuki za ciebie. Mocno, mocno trzymam. Tulam.

julia: byłam na "Whiplash". Film opowiada o młodym, bardzo ambitnym perkusiście, który chciałby zostać jednym z najlepszych artystów muzykijazzowej. A kiedy powinna przyjść według twoich obliczeń? Wybierasz się do gina jakoś niebawem? Co do ćwiczeń to grunt, żeby zacząć. Mnie się ciężko zaczyna, a później już idzie i nawet czasem mam wyrzuty sumienia jak robię sobie przerwy w treningu :) A rezygnacja ze słodkiego jest trudna :/ Ale to też kwestia czasu, bo organizm musi się odzwyczaić od cukru. Mnie odchodzi ochota na słodkie jak ćwiczę :) Powodzenia :)

jołasia: przejście na owoce jest dobrym pomysłem. Sama tak robię jak mnie wieczorem najdzie na coś słodkiego. Kroję sobie kiwi albo pomarańczę :) A ciastka swojego wypieku są pyszne i zdrowe :) Można dodać otręby, siemię lniane i bomba zdrowotna gotowa. Syte i dobrze wpływa na układ pokarmowy :)

anula: kawę bym wypiła, ale ostatnio przesadziłam z ilością i muszę sobie przymusowy odwyk kawowy zrobić :) Ja też lubię włączać choinkę jak jest ponuro i ciemno :) Piękny się wtedy tworzy nastrój :)

Mnie obudził zapchany nos i drapiące od tego gardło. Czas zacząć inhalacje, żeby ze 3 razy sobie dzisiaj powtórzyć. Muszę wygnać ten katar.
Udanego dnia :)

Miss kochana nie mysl tak ze narobilas im klopotu bo one od tego tam sa.To ich praca i maja nie spac tylko pracowac:tak: dobrze ze szew trzyma.Odpoczywaj a ja trzymam kciuki zeby wiecej juz zadnych problemow nie bylo bo nalezy Ci sie odpoczynek po tym wszystkim :tak:

Anula ja mam mega wielka ochote na kawe jak zawsze rano a jak bym jej nie wypila to chodze jak zombie :)

Jugoslawa kochana pozbadz sie jak najszybciej tego kataru.Moj mezul tez cos zaczyna smarkac, ale teraz sezon na infekcje bo duzo ludzi chorych :tak:

U mnie tez ponuro i pada i wieje ze leb przy samym tylku chce wyrwac.A choinke tez lubie przy takiej pogodzie i wieczorami jakos tak fajnie sie siedzi wtedy przy niej i np czyta ksiazke albo oglada jakos fajny film ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Jugoslawa ja to Kocham kawę bez niej nie rozpoczynam dnia .. mlody wstal i tez cos harczy i mówi że go drapie w gardle .... mam nadzieje ze nic się z tego nie wykluje ....

Aschle tak jak mówisz to ich praca a swoja droga to jak rozmowa z przelozonym ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry