missiiss: ufff dobrze, że wszystko w miarę dobrze. Jednak młody lekarz nie dał ciała. Dobrze, że tam do niego napisałaś kochana. Niech się tobą dobrze opiekują w tym szpitalu. Trzymam kciuki za ciebie. Mocno, mocno trzymam. Tulam.
julia: byłam na "Whiplash". Film opowiada o młodym, bardzo ambitnym perkusiście, który chciałby zostać jednym z najlepszych artystów muzykijazzowej. A kiedy powinna przyjść według twoich obliczeń? Wybierasz się do gina jakoś niebawem? Co do ćwiczeń to grunt, żeby zacząć. Mnie się ciężko zaczyna, a później już idzie i nawet czasem mam wyrzuty sumienia jak robię sobie przerwy w treningu

A rezygnacja ze słodkiego jest trudna :/ Ale to też kwestia czasu, bo organizm musi się odzwyczaić od cukru. Mnie odchodzi ochota na słodkie jak ćwiczę

Powodzenia
jołasia: przejście na owoce jest dobrym pomysłem. Sama tak robię jak mnie wieczorem najdzie na coś słodkiego. Kroję sobie kiwi albo pomarańczę

A ciastka swojego wypieku są pyszne i zdrowe

Można dodać otręby, siemię lniane i bomba zdrowotna gotowa. Syte i dobrze wpływa na układ pokarmowy
anula: kawę bym wypiła, ale ostatnio przesadziłam z ilością i muszę sobie przymusowy odwyk kawowy zrobić

Ja też lubię włączać choinkę jak jest ponuro i ciemno

Piękny się wtedy tworzy nastrój
Mnie obudził zapchany nos i drapiące od tego gardło. Czas zacząć inhalacje, żeby ze 3 razy sobie dzisiaj powtórzyć. Muszę wygnać ten katar.
Udanego dnia