reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hehe no to pozytywnie ;-)

A tak mi się przypomniało ... w czwartek byliśmy z życzeniami u kuzynki m. Kurcze oni maja psa i kota ale nie wyobrazacie sobie jak tam moczem kocim walilo nie moglam wytrzymac a stary z kolei mówi ze nie czul ..@ jak nie ma tak nie ma .... moze skusze sie np we wtorek albo środę na testowanie .... Ktoras " potowarzyszy ?

Ostatnia edycja:
Witam

Miss kochana to super ze lekarz cie nie olal!!!
Dobrze ze nic powaznego! Trzymaj sie kochana i odpoczywaj, odezwij sie pod wieczor do nas;-)

Jugoslawa no powiem ci ze zdaje sobie sprawe ze ciezko rzucic od razu slodkie:/
A co do @ wiesz co wczoraj zainstalowalam sobie aplikacje i niby na 24.01

Aschlee ja tez lubie klimat z choinka;-) ale u mnie po malu sie sypie wiec jej koniec jest bliski...

Anula eh niemoge sie doczekac twojego testowania;-) ja jestem dobrej mysli;-)

Nic jeszcze troche i do pracy;/

Jolasia
Trzymam kciuki zebys zanim sie obejzysz miala fasolinke w brzuszku :-)

Anulcia
Ja sie chetnie kawy napije :-) kciuki trzymam za dwie kreski. Rzeczywiscie dawno juz tu nie bylo pozytywnych wiesci kreseczkowych a trzeba przelamac zla passe!:-)

Jugoslawa
Nie zawiodlam sie na nim :-) tylko kiedy bedzie okazja zeby zapytac czy poprowadzi mi ciaze... oby tylko sie zgodzil. Dziekuje :* zdrowiej !

Aschlee
Kochana dziekuje :* wiiem ze to ich praca ale dziwnie sie czulam jak one rozczochrane wylecialy z kanciapki ;-). Przydalby mi sie taki okres luzu i pociechy w ciazy. Z jaskiem w szpitalu uzbieralam 10 wypisow ciekawe ile teraz... oby mniej.juz niedlugo masz wizyte i te wyniki z zespolu antyfosf. Ciagle mysle o tym i sie zastanawiam jak to tam ci wyjasni wszystko. &&&zebys sie cos dowiedziala. Czegos co pomoze!

Anulcia
Do mojego brata jak sie idzie oni maja psa i dwojke dzieci i tam to wali moczem! Niechluje... ja mam dwa psy i jest ok a oni nie dbaja w ogole o to :-\ ale oby dobry wech byl dobrym znakiem ;-)

Julcia
Moj kochany lekarz. Najwazniejsze ze mnie nie ochrzanil i pomogl. Ale szkoda ze dyzuru nie mial chyba cos pokrecilam. Mam jednak nadzieje ze go dorwe gdzies tutaj :-)
A co do slodyczy sprobuj wypiekow dukanowych sa genialne!! Ja z nich korzystalam i w dwa miechy 10 kg zeszlo plus cwiczenia i dieta. A jest tego sporo polecam tiramisu jesli lubisz mniam :-) && za cykl bo trzeba rozbujac ten watek no z tymi pozytywami :-)

U mnie koniec choinki nadszedl wczoraj ;-) jasko skladal bombki do pudeleczka i zbil ze 4 szt. ;-) a szkoda ze juz ja schowali bo moje oko sie nie nacieszylo hehe.
Mam nadzieje ze w pn mlody gin mnie znajdzie choc on pewnie mysli ze nie jestem tu w szpitalu. Tak na ip mowilam o tym mlodym lekarzu i ze mi pomogl a ten lekarz z dyzuru pyta czy on jest moim prowadzacym to mowie nie. Niestety nie ale moze bedzie. I mowie kto jest i mowie tzn. Kto raczej byl. Wiec temu mlodemu podpowiedza ze pytalam o niego non stop.

Miss nie Dziękuję .... nawet jakby co to wydaje mi się ze u mnie na test za wcześnie bo dojsc moglo do czegoś pomiędzy 22 a 28.12 wiec jakby co to chyba za szybko
... poczekam z tydzień .... jak przestałam brac inofolik to od 3 czy 4 cykli znowu regularnie 28 dni cyklu ... i to z tygodniowym wyprzedzeniem juz cyc bolal
... no zobaczymy bo nakręcić się to łatwo ;-)

reklama
Ttak robili. I szew trzyma rozwarcia nie ma ale jednoznacznie nie widac skad tyle krwi poszlo. Ja mysle ze to ta zylka. Tylko nie wiem skad sie troche krwi wzielo w wodach bo gin mi pokazywal ze smieci corci tam plywaja. No i nie wiem czemu ale lozysko srednio mu sie podobalo i to mnie ciut martwi. No zapytam najwyzej w poniedzialek.
A z tym inofolikiet to smiesNie jednym pomaga innym wrecz odwrotnie heh. Ale najwazniejsze ze ci cykle sie wyrownaly

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry