reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jugoslawia, - troszke poczytalam o witaminach i te co wymienilam sa glownym elementem z witamin przy "produkcji"odpowiednich hormonow przez nasz organizm. Wit D przy walnietym hashimottooo moze byc na nieszczesnym minusie i przydatna do zazywania dla obnizenia negatywnej aktywnosci przeciwcial.

Anula, - u nas wczoraj burzolec mega orzeedl, o godz 15-stej bylo ciemno jak w nocy. Dzrewa sie kladly. Na noc sie uspokoilo, od piatej rano padalo a od godziny znowu wiejjjeee tak porzadnie sie rozkreca wiec nie ciekawie.

anula: udanej imprezki :D Macie ważne zadania - tort to główna atrakcja takiej imprezuy :D Rozerwiesz się troche.

aschlee: ja zaraz też wskakuje pod kocyk :D Herbatka zielona już się parzy w czajniczku, świeczki zaraz rozpalę i relaks :D Muszę tylko jeszcze kilka rzeczy ogarnąć i będe mogła nic nie robić :) Przyjemnego wieczoru z mężem :D

jołasia: grunt to właśnie wiedzieć co trzeba brać :) Dobrze, że masz wiedzę. Pewnie to łatwiej nawet z lekarzem dyskutować :)

lux: co tam dzisiaj tak intensywnie działasz? Zalatany dzień?

Mnie pobolewa podbrzusze od czasu do czasu. Jak to dobrze, że poniedziałek tak blisko, a wtorek zaraz za :) Ciekawa jestem jaki mi wyjdzie progesteron...

Jolasia
Haha no. W ogole zanim poczulam ze mnie ktos chlasta to byl etap ze mnie nie bylo poprostu. Ale bol glowy do teraz jest bbrr matko ale masz zestaw:O 10 tabl. Na dzien czy wiecejo_O

Aschle
Lacze sie w niekorzustaniu z weekendu... mialam kurna calkiem inne plany bbrr udanego wieczorka :-) kochanego masz mezulka :-)

Jugoslawa
Widze tez pelny relax :-) w sumie to ja tez lezakuje ;-) stary jutro przyjedzie z rzeczami z prowiantem a palczynski mnie w pn wywali do domu hahaha na 99%. 1% zostawiam mu na to ze byc moze przemysli swoje postepowanie wobec mnie i sie zainteresuje moim przypadkiem hyhy... no i musze mlodzienca zlapac :-) w pn juz testujesz??:-)

missiiss: w poniedziałek dopiero 21 dc będzie, nie testuję, ale idę na pobranie krwi do prolaktyny i progesteronu. A do ginka mam we wtorek wizytę. Mam nadzieję, że młody gin cię przygarnie :) Gdzie on znajdzie taką fajną pacjentkę :D

Jugoslawa
Haha ja mu od razu powiem ze wiem ze mam ciezki charakter :-P bardziej sie boje ze nie bedzie mnie chcial od kolegi po fachu. No ale zapytam zobaczymy. Fajnie by bylo... no to obby wyniki wyszly cacy:-) a dupka lub lutke bierzesz? No kurka musza sie posypac kreseczki bo juz prawie polowe stycznia mamy :-D;-)

missiiss: w sumie z przejmowaniem pacjentek może być różnie, ale jak mu wyjaśnisz, że po prostu nie dogadujesz się z tym poprzednim lekarzem to nie powinno być problemu. Nie wiem sama. Mam nadzieję, że będzie tak jak byś chciała :) Biorę dupka od 16 do 25 dc. Mnie też brakuje II na naszym forum! Może jak się zaczną sypać to wszystkim na raz :D Oby, oby :D

No wlasnie tego sie boje i nie wiem jak mam mu wyjasnic dlaczego nie bede juz u poprzedniego. W sumie to on sam sie ode mnie odwrocil a ja nie bede sie wpychac. Tylko nie chce zeby on pomyslalam ze ja jestem taka straszna skoro tamtrn mnie prowadzic nie chce. Tego sie chyba bardziej boje... a to ty w piatek testujesz czy tam w sb :-D no ostatnio sie tu bardzo niekreseczkowo zrobilo. Jakas posucha jest :-\ no ale zaczal sie nowy rok wiec musi sie rozkrecac :-)

Oo moja lepetyna masakra... jeszcze mnie boli a przeciez nie walnelam glowa jak zemdlalam... nie wiem why

reklama
Cześć :)

Missiiss, odpoczywaj :) współczuję Ci tych przeżyć, mam nadzieję, że w końcu zacznie się wszystko układać.

anula88, ja planuję testować we wtorek lub w środę, możemy razem ;) chyba, że @ mnie wyprzedzi

Rany, u nas tak wieje, że aż się boję...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry