Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lekarza dyzurnego u mniie teraz nie bylo. Ale dostalam zastrzyk w doopke i kroplowe to co wczoraj i pozniej jeszcze mg... zdarzylam sie wykapac i hlast... pod prysznicem. I basen do tulenia co by mi smutno nie bylo. Powiedzialam o tym co wczoraj mi ten o lozysku powiedzial. Polozna przekazala ale ida na ciecie wiec usg moze jutro mi laskawie zrobia zeby to sprawdzic. Kurcze ten szpital...
Miss kochana wiem ze to trudne ale staraj sie nie denerwowac.Odpoczywaj jak najwiecej sie da.Jutro rano mam nadzieje przyjda,zrobia USG i ze juz wszystko bedzie dobrze.Musi byc dobrze kochana innej opcji nie ma.
A moze jeszcze bedzie tak ze zrobia ciecie i przyjda dzis sprawdzic co u Ciebie skoro polozna przekazala ze cos sie dzieje
A tak swoja droga to tam tylko jeden lekarz ma dyzur? A co gdyby kilka pacjentek potrzebwalo pomocy w jednym czasie?
Dwoch chyba ma dyzur ale dwoch do ciecia potrzeba. I w ogole zespol 7 os. Do ciecia. No zobaczymy. Staram sie byc dobrej mysli ale jak to juz drugi raz to sie zaczynam niezle bac. Dziekuje i znow o kciuki prosze :* ehh dobranoc