Witajcie kochane:-)
Missiiss kochana moja masz nieustające ogromne kciuki , przykro mi, ze musisz znowu przez cos przechodzic, ale dobrze, ze jestes pod okiem lekarzy, jesteśmy z Toba caly czas, uszy do gory kochana :*
Joasia będę zaciskac kciuki ogromne, aby się udalo szybko
Jugoslawa fajnie, ze zrobiliście sobie wypad do kina, to relaksuje bardzo, bardzo lubie tez czasem tak wyjsc i zalezy od filmu hehe bo albo jest to wypad z M do kina albo na film haha

. Film o muzyku jazzowym mowisz.. hmmm ja uwielbiam jazz (stad mój nick hehe), jak mieszkałam za oceanem to chodziłam do klubow jazzowych często, uwielbiam ten klimat, ta muzyke, wtedy odplywam i jestem w raju kiedy slysze te brzmienia

. Zdrowka kochana
Anula ja tez jestem za wlaczaniem choinki kiedy za oknem szaruga i wieczorami tak jak teraz hehe, a kawe uwielbiam i tez ile bym jej nie wypila to ziewam, ale uzależnienie to uzależnienie, mogę wypic na noc i isc spac hehe ;-). A co do testowania to może ja potowarzysze
Julia kochana do słodkiego nas zawsze ciagnie, ale Joasia dobrze radzi, ja tez od jakiegos jem wiecej owocow, bardzo syca, możesz sobie robic salki owocowe, ja uwielbiam słodycze i tez czasem jak mam ochote to cos zjem itd., nutelle uwielbiam, a często jak mam ochote na podgryzanie czegos miedzy posiłkami to wafle ryzowe wcinam, sucharki albo mace, warto zawsze mieć jakis malyc zapas tego w domu i np. podczas oglądania filmu wyciągnąć. Ciastka tez najlepsze wlasnej roboty, czasem kupuje tez takie w dodatkiem bakalii, zbozowe, wbrew pozorom szybko się je piecze… Czasem kupuje tez suszine owoce, morele, figi, rodzynki albo orzechy np. nerkowca lub migdaly i tez wcinam, bardzo dobre na mozg i tez zaspokoja zachcianki;-)
Heh nie wiem czemu, ale przypomnialo mi się pyszne ciasto orzechowe, które kiedys jadlam hehe
Anula fajnej imprezy kochana:-)
Aschlee za mily wieczor z mezem kochana:-)
Dzisiaj zajęłam się porządkami w domu, obiadem i się zeszlo, ale dom wysprzątany az milo. Kapiel goraca relaksujaca wzieta i teraz wracam w ramiona M:-)
Dobrej nocy:-)