Jugosława
Fanka BB :)
lux: żarełko spożywane poza domem smakuje zawsze dobrze
I mam wrażenie, że można dużo więcej zjeść
Mnie też coś brodawki pobolewają. Znaczy w stanie spoczynku nie, ale wystarczy, że ubraniem zahaczę :/
missiiss: a może on zna sytuację? W sumie szpital i oddział ginekologiczny to mała społeczność. Zresztą, zainteresował się, a mógł przecież napisać/powiedzieć, żebyś się skonsultowała z tym poprzednim. Nie uprzedzajmy faktów
Wierzę, że będzie po twojej myśli
A procha jakiegoś nie możesz wziąć? Może od tego okładania po twarzy cie boli?
Może z braku tlenu przez chwilę podczas omdlenia, nie wiem. Może powinnaś pooddychać świeżym powietrzem?
noelka: u mnie też straszliwie wieje :/ Mam wrażenie, że mi okna pękać zaczną :/ I światło co jakiś czas przygasa :|
Testujcie dziewczyny testujcie, potrzebne są dobre wieści
Ja najwcześniej będę testowała po 20.01 o ile mnie cudowna, zadomowiona @ nie nawiedzi wcześniej.
missiiss: a może on zna sytuację? W sumie szpital i oddział ginekologiczny to mała społeczność. Zresztą, zainteresował się, a mógł przecież napisać/powiedzieć, żebyś się skonsultowała z tym poprzednim. Nie uprzedzajmy faktów
noelka: u mnie też straszliwie wieje :/ Mam wrażenie, że mi okna pękać zaczną :/ I światło co jakiś czas przygasa :|
Testujcie dziewczyny testujcie, potrzebne są dobre wieści
Ja najwcześniej będę testowała po 20.01 o ile mnie cudowna, zadomowiona @ nie nawiedzi wcześniej.