reklama

Staraczki 2014 :)

lux: żarełko spożywane poza domem smakuje zawsze dobrze :D I mam wrażenie, że można dużo więcej zjeść :D Mnie też coś brodawki pobolewają. Znaczy w stanie spoczynku nie, ale wystarczy, że ubraniem zahaczę :/

missiiss: a może on zna sytuację? W sumie szpital i oddział ginekologiczny to mała społeczność. Zresztą, zainteresował się, a mógł przecież napisać/powiedzieć, żebyś się skonsultowała z tym poprzednim. Nie uprzedzajmy faktów :) Wierzę, że będzie po twojej myśli :) A procha jakiegoś nie możesz wziąć? Może od tego okładania po twarzy cie boli? :) Może z braku tlenu przez chwilę podczas omdlenia, nie wiem. Może powinnaś pooddychać świeżym powietrzem?

noelka: u mnie też straszliwie wieje :/ Mam wrażenie, że mi okna pękać zaczną :/ I światło co jakiś czas przygasa :|

Testujcie dziewczyny testujcie, potrzebne są dobre wieści :)
Ja najwcześniej będę testowała po 20.01 o ile mnie cudowna, zadomowiona @ nie nawiedzi wcześniej.

reklama
Jugosława, no u nas nie przygasa póki co, ale jak mocniej uderzy w okna, to aż się trzęsą.. A ja chwilę przed tym, jak zaczęło tak mocno wiać, wstawiłam pranie i teraz cała w stresie czekam aż się wypierze :D drugiego już się nie odważę wstawić dzisiaj...

oj a u nas nadal wieje.
to jakis koszmar. A w nocy bedzie spokoj.
oj biore, biore tyle na war. No ale coz. Wiem ze nie zaszkodze przez jakas chwile, nawet moze troszke podregeneruje sie po anami po operacji. Wlosy mi zaczely sie lamac, wypadaly. Skora ziemistz, plecy zaczely bolec codziennie.
Dobranoc

noelka: też bym się stresowała praniem :D Chociaż chyba mocniej, kiedy bym w trakcie burzy z piorunami wstawiła :D

jołasia: moje włosy też trochę słabsze i zauważyłam, że paznokcie też są w kiepskim stanie, bardziej mi się rozdwajają. Na szczęście nie wszystkie. Muszę sobie odżywką pomalować. Ojj po anemii to witaminki wskazane. Pamiętam jak ja kiedyś miałam to trochę trwało zanim braki uzupełniłam.

U nas coraz bardziej wieje :/
A ja się zastanawiałam od czego mnie tak głowa boli...a to od tego wiatru i zmiany ciśnienia :/ :/ :/
Idę zaraz wziąć ciepłą kąpiel, bo bez tego chyba nie usnę :/

To teraz ta zawierucha do mnie przyszla...juz wczoraj drzewa poprzewracane byly bo ja przy lesie mieszkam a dzis mam wrazenie ze jest gorzej az czasami cale okna sie trzesa.Mam nadzieje ze choinka mi dzisiaj sprzed domu do srodka nie wpadnie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry