reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
MISS, - to jak tylko wyjdziesz z tego szpitala wl do nowego gin i niech sprawdza to łożysko bo Cię to zamęczy. Jeden coś zobaczy, drugi oleje a później się dziwią. A tak swoją drogą to co, toalety na korytarzu czy to któraś współlokatorka taka nieucywilizowana i myślała, że to dziura w desce że nie spłukała :-D?

U nas wietrzyska ciąg dalszy no i ochłodziło sie bo wczoraj to temp do 14st,C.

Noelka - ten czas względem długości starań różnie jest pojmowany. Ja chodziłam do różnych ginekologów i jeden od razu chciał robić komplet badań, inny mówił że jeszcze dużo czasu i z rok, do jednego trafiłam, zaproponował max trzy cykle z clo w razie nie powodzeń ze względu na wiek od razu Poznań bo u nas dobrego specjalisty nawet w sztucznym wywoływaniu owu i nie znajdę. I tak w wieku 32 trafiłam do pozn na polną, badania zabieg i leczę się teraz prywatnie. Jak trzy próby się nie powiodą to polna poradnia leczenia niepłodności. Dużo zależy od stanu hormonalnego twedo, dolegliwości, a badania partnera to bym zrobiła max do pół roku starań. Ewentualne nawet wspomaganie clo jest bezcelowe bez jego badań.

reklama
No więc staram się nie przejmować ;) mój smutek wynika głównie z tego, że się trochę nastawiłam... i na to, że dużo osób w moim otoczeniu teraz ma malutkie dzieci albo będzie je miało

przepraszam za smęcenie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry