reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Lux
Nie wiedzialam ze taka porzadna jestes :-)
To ja juz milcze i nie namawiam. Ku chwale ojczyzny zloze dwa jaja -bedzie duzo jajecznicy :-D;-)

Kuzwa ta piz...a zostaje chyba do jutra :-\ wiedzialam ze tak bedzie kazdy bedzie pierdzielil jej co innego z wyjsciem. Mowilam jej to zeby sie nie zdziwila jak 3 dni bedzie stad wychodzila to sie na mnie zdwnerwowala i powiedziala ze ja strasze. A tu od wczoraj juz ja wypuszczaja i raczej do jutra zostanie. No ale ja przeciez strasze.... kuzwa jak sie jest w tym zasranym szpitalu 26 dzien lacznie to sie cos widzi.... eh. Ale jestem w szoku ze tak kolo niej lataja. Bo przychoda juzwa na wizyty i nawet na mnie nie spojrza... tylko leca do niej. O dzis chyba mu juz glupio bylo bo sie zorientowal jak wychodzil za drzwi i wrocil sie zapytac mnie:"a pani dobrze sie czuje?" Zajebiscie... trzasa dupami nad ta baba bo ona miala w pryw przychodni histeroskopie robiona i doszlo do krwotoku i ja tu przywiezli wiec mysle ze strach ich oblecial ze ich poda gdzies za blad i dlatego tak koloniej skacza...

Ostatnia edycja:
Miss kochana ciekawe ile ona tam jeszcze posiedzi.
A jak sie czujesz? Ja dzisiaj tez golabki robie no mi smaka zrobilas :tak:

Jugoslawa sampoczucie tak sobie zaczynam myslec ze chyba anemia jakas mnie nawiedzila.Ale w koncu sie wyspalam i to jest wazne :)

Aschlee
Hehe :-) modle sie zeby ja na wieczor wywalili... mam juz dosc jej towarzystwa i tych wizyt do niej. Ja sie czuje ok fizycznie bo psychicznie to juz wysiadam... a Ty jak tam? Jak serducho? Wypoczelas ciut przed jutrem?
Aa widzisz przeczytalam wyzej :-)

Julcia
Oby nie zmienili zdania. Ale nic sie nie dzieje od trzech dni nie plamie i nie krwawie wiec skoncze antybiotyk i biore sie za poszukiwanie innego szpitala... oby szew znow mi nie nabroil. Jak tam sie czujesz? Wypoczelas tez ? Jak malutka? W ogole tez juz niedlugo testowanie u Ciebie no nie?:-)

Missiis,Julia to chyba jeszcze za wczesnie na objawy...tak mi sie wydaje...nie chce sie nskrecac zeby za bardzo potem sie nie rozczarowac:tak:

Julia no planuje sie wybrac tylko sama nie wiem kiedy znajde chwile czasu.Teraz to wiecznie cos do zrobienia.Wczoraj leniuchowalam a dzis juz w cholere roboty :/
A jedyne ma co mam chec to isc spac.

reklama
Miss tak corka czuje sie bardzo dpbrze, w czwartek na kontrole i pozniej dostaniemy skierowanie na badania...
Ja wypoczelam;-) z mezem siedzielismy do 4 rano, i niedawno wstalam;-)
Tak za tydzien w sobote testuje, w sumie gdyby nie to ze mam spotkanie ze znajomymy, wychodzimy i bedzie alkohol to bede wiedziala czy moge pic...
Powiem ci ze wczoraj ogladalam wozki i na chwile obecna bardziej zspragnelam byc w ciazy, tak dobrze to kontrolowalam....za chwile wezme sie znow w garsc...
Nie sadze by Nam sie udalo, byloby zbyt piekne...

Aschlee dobrze ze troszke wypoczelas, a zawsze sie nazbiera pracy w domu, ja wczoraj walczylam pol dnia pranie, prasowanie itd...a dzis tak naprawde niewidac tego efektu:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry