reklama

Staraczki 2014 :)

Missis, - no mnie sie zdaje, ze skacza nad nia bo miala nadmierne krwawienie. Nie maja sie co bax ze pozwie bo krwotok jest podawany jako jeden z mozliwych skotkow ubocznych. Po prostu jestes juz tak dlugo ze pewno sie przyzwyczaili do Ciebie. No i skoro nie masz krwawien to nie zwracaja uwagi i przypuczaja ze bys powiedziala jak cos bedzie sie dzialo.

Ja po pracy juz zrobilam obiad, zjedlismy, ciasto na ciastka zagniecione w lodowce sie chlodzi.

Moniusia. Najpierw monitoring. Lekarz musi stwierdzic jak jajeczkujesz, jak szybko rosna, czypekaja. Moze tez zlecic jakies hormony by dokladniej ustalic dawke leku, nawet clo na tym lepiej sie ustala. Pozniej moze tez usg by stwierdzic czy pekaja pecherzyki czy moze nastepnym razem dodac pregnyl.

reklama
lux, 3mam kciuki, dawaj znać! :)

jołasia, dzięki, zawsze jak Wy to przełożycie na ludzki język to bardziej rozumiem ;)

Ja dziś strasznie nerwowa jestem, płakałam bez powodu przed chwilą, coś zły dzień mammm, brr :(

Witam sie i ja ....

Jula to na l4 jestes ?

Aschle mocy i zdrowka zycze .....

Miss to widzę ze grubo tam masz ....

Jazza co u ciebie ?

Jolasia,Moniusia takie stwierdzenie moje iz testy do doopy ... malo tego postanowienie " noe testowac,ewentualnie bthcg po terminie ....

A ja z mlodym jeszcze tydzień w domu ....
Dietka jest,ćwiczenia tez .... mezu tez zapodaje .... czyli w pełni zdrowo .... i samopoczucie lepsze ....
A w związku z tym iz pracy irytuje .... i mimo tego ze przywoza mi ja do domu dzialam w kierunku " wlasnego kawałka działalności " .... i tyle ....

Anula tak jestem na opiece do konca przyszlego tygodnia;-)
Z jednej strony bardzo sie ciesze ze z corka moge czas spedzic;-)
Cwiczysz? I dietka? Dajesz rade? Ja niestety sie poddalam:/
To trzymam kciuki za twoj biznes;-)
A synowi sie niepoprawilo ze jeszcze tydzien masz opieki?

Te mdłości mnie wykonczą! Obiadu spróbowalam, na kolację wmusiłam mała kanapkę. Za to pije dużo gazowanego, tak mnie suszy. Na temat zaparć to ja się nie będę wypowiadać :( nic przyjemnego zrobić 3 małe kupki przez 5 dni :(

lux: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby kreseczka ściemniała :) Ale fajnie :D

missiiss: kochana ciesz się, że lekarze koło ciebie nie latają. Znaczy, że jest wszystko dobrze z tobą i Lenką :) Wiadomo, że fajnie jak się lekarz zapyta co i jak, ale nie przejmuj się tym. Wychodzisz we wtorek do domku i wreszcie będziesz miała spokój od tego dziwnego szpitala :)

anula: ooo widzę, że snujesz poważne plany :) Powodzenia z własną działalnością i dietą i ćwiczeniami :) Co do braku testowania, tylko robienie bety to bardzo fajne postanowienie, byle wytrzymać te dni :)

moniusia: może taki dzień na płacz. Oby jutro było lepiej. Pisałaś, że lekarz mówił o niskim progesteronie, on też powoduje zmiany nastroju, więc może przez to. Też tak miewam :)

julia: mhmmhmm pizza :) Jak tam mdłości? Przeszły?

U mnie ciąg dalszy plamień, @ coraz bliżej. Wzięłam nospę, bo brzuch pobolewał. Jestem gotowa na walkę z @. Przygotowałam nawet termofor :) Niech już przyjdzie i szybko pójdzie, najlepiej na 9 miesięcy co najmniej :)

reklama
Jula no jak masz ochotę to dawaj .. . Moj mezu to juz dietetyczne je od poniedziałku i ćwiczenia uskutecznia a ja tak dietowo z nim zdeczko w sumie ale weszłam dzisiaj na wage a tam troche mniej ... az milo ... jeszcze z 5kg mogloby spaść ;-) w sumie lato zaraz ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry