reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie kochane:-)

Julia oj tak kochana powiem Ci, ze czasem warto na chwile zwolnic w tym zabieganym swiecie, zdrowka dla corci:tak:

Jugoslawa dziekuje za mile slowa :* no i szarlotka mniam mniam, a ciepla zawsze najlepsza jeszcze np. z galka lodow waniliowych ech rozmarzyłam sie:-D

Missiiss kochana uśmiałam się czytając o tej lokatorce Twojej, niech będzie z Toba kochana i dla Twojego syncia tez zdrowka:tak:

Aschlee ciesze się kochana, ze udalo Ci się odespac choc troche, odpoczywaj ile się da i zdrowka dla corci:tak:

Moniusia kochana az sie prawie zaplulam ze smiechu o tym snie o Hitlerze, normalnie jazz, ja to czasem miewam takie sny, ze mi szczeka opada z wrazenia. Powodzenia w pisaniu pracy magisterskiej, pamiętam jak swoja pisałam, najciezej to zaczac, a potem to się pisze i pisze, a obrona, coz przed nia człowiek się stresuje, a już jak przychodzi co do czego to okazuje się, ze to przyjemna rzecz i fajnie się wspomina. A miłość kwitnie kwitnie:-D

Julia kochana ja tez za miesiąc mam urodziny hehe, ale w lutym urodzona- dokladnie 22, będę konczyc 30, no i 2 z przodu przejdzie mi w 3, ale zaczynam wyznawac zasade, ze zycie zaczyna się po 30 hehe:-D

Moniusia to mamy blisko siebie urodziny hihi:-D

Jugoslawa kochana będę zaciskac za to, aby torbielka się wchłonęła i za to, aby nowy cykl się szybko zaczal:tak:

Lux no kochana będę trzymac kciuki, aby ciemniala;-)

Anula kochana to zaciskam kciuki za dietke, cwiczenia i za wlasna działalność, tak trzymaj :tak:

Jestem jestem kochane.Wczoraj wzielam sie za porzadki w domu itd, a potem wieczorem poszlismy na impreze, aj aj potrzebowalam tego, a kocham muzyke to i wytanczylismy sie i poszalelismy. Dzis tez pranie, obiadek, zrobilam ciasteczka musli, pycha, @ sie konczy, wiec bede meczyc mojego ukochanego, juz dzis zaraz mam zamiar haha :-D No i vana morrisona zapodaje dzis, uwielbiam te jego pozytywne brzmienia :-D
Jestem w mega nastroju :-D

Dobrej nocy kochane :-)

Dzień dobry ....
Ja dzisiaj pierwsza ?

Jazza Dziękuję ..... jedziemy podobnie z cyklem zdaje się .....

W pracy się pochorowala dziewucha niby i nie ma mi kto dokumentów przywiezc .... no jak mi przykro ;-) ale jakby nie mój problem .....

Witajcie dziewczyny,

lux: jak samopoczucie po nocce?

jazza: impreza impreza :D Ja też mam ochotę :D I może niedługo się wybiorę :) Jakie ciasteczka musli robiłaś? Ja lubie wszelkie przepisy na zdrowe zamienniki ciastek :)

missiiss: co u ciebie? Już jutro wychodzisz :D

moniusia: a ty jak tam? lepszy masz humor dzisiaj?

U mnie @ nadchodzi wielkimi krokami, pewnie dzisiaj się zjawi. Nospa już poszła w ruch i termofor też :)

Udanego dnia :)

Anula jak zombie ;) a tak serio w srode planuje na badania krwi isc.Bo dalej jest nie najlepiej...Wszystko mnie wkurza chyba faktycznie napiecie sie zaczelo.Jeszcze 5 dni max do terminu @

Jazza ja w wekeend wybieram sie na impreze;-) uwielbiam tanczyc;-)

Anula oj widze bardzo rozpaczasz..;-)
Corka bardzo dobrze sie ma;-)

Aschlee no ja wczoraj chodzilam jak bomba hehe, pewnie napiecie przed @, M sie smial ze mnie ze tak szybko sie denerwuje hehe

Hej Kochane :* dziękuję, że pytacie. Czuje się okropnie, nadal mnie mdli. Byłam z Tomkiem powiedzieć temu dziadkowi, że rezygnuje z pracy u niego. Nie jestem w stanie ciągnąć dwóch etatów :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry