reklama

Staraczki 2014 :)

Witam :)

Lux - wpółczuję objawów, ale to pewnie przez nowego lokatora :) Trzymam mocno kciuki :********** :) ps. ja też miałam tak już przed terminem @ :))

Jugosława - dzięki, no już teraz się czuję dobrze, jednak to prawda,że 2 trymestr jest najlepszy :) a czas leci strasznie, już zaraz będę musiała zacząć zakupy dla fasolki, żeby zdążyć ze wszystkim i nie zbankrutować po drodze :) mam nadzieję i trzymam kciuki, że to ostatnia w tym roku u Ciebie @ :) ja też miałam przed samą ciążą torbiel i to taką 7cm, ale duphaston pomógł w jednym cyklu i pękła :) i zaskoczyło :))

Aschlee - wypoczywaj i dbaj o siebie, może też już Ktoś mieszka w brzuszku :))) &&&&&

Miss - trzymaj się w tym szpitalu :****

Julia - ja miałam w tamtym tyg...kasę zgolił i po kolędzie :P

Anula - &&&& za zafasolkowanie :)) Czekam na wasze wszystkie II :))

Moniusia - &&& za szybkie znalezienie przyczyny problemu :) I za pisanie magisterki, ja piszę inżynierkę i też baaaaardzo ciężko idzie :P

reklama
lux: dwa etaty to duże obciążenie. W tym przypadku nie tylko fizyczne ale i psychiczne. Uhhh faktycznie dobrze, że wzięłaś faceta ze sobą :/ Dziadek nieprzewidywalny :)

julia: ja też lubię tańczyć :D Mnie kolęda ominęła, bo była w terminie długiego weekendu świąteczno-noworocznego, kiedy nas nie było :( Dobrze, że córa lepiej się czuje :) Ja to się czasem sama śmieję ze swoich humorów i zmian nastroju :D

aschlee: badania to dobry pomysł, bo to różne rzeczy się mogą przyplątać.

kornelia: zakupy dla fasolki to pewnie przyjemna sprawa :) Trudno się pewnie opamiętać, zwłaszcza, że teraz dużo możliwości jest, w zależności od zasobności portfela. Optymistyczne jest to co piszesz o torbieli i że dupek pomógł. Mam nadzieję, że i u mnie tak będzie.

Ostatnia edycja:
Jugosława, aż wojna rano wyszła. Bo mój Tomek widział, że źle się czuje, a nie mówiłam co mi jest. No i popłałakam się, że nie dam rady pociągnąć dwóch etatów. A on do mnie, że na cholerę brałam w ogole ta pracę itd. Że mam to rzucić.

jazza, ja mam 14 stron I rozdziału i już nie mogę nic wykrzesać ;/ ale to chyba za mało.. i to mnie hamuje, bo bym pisała drugi, bo wiem co i jak, a mnie coś powstrzymuje, że pierwszy nie jest dostatecznie dobry :P wieem, obrona to nic takiego, licencjat broniłam, jak już się napisze to nie ma bata, że się nie obroni :)

Jugosława, dzisiaj ponoć najbardziej depresyjny dzień w roku :P więc wszystko przede mną :P ale w miarę ok :) Niech @ przylezie i polezie :) ! Moja też się zbliża czuję, że przyjdzie za tydz. max :)

Aschlee, mnie tak samo WSZYYYSTKO wkurza (oprócz Was :P), klnę i nie wiem co się dzieje :( leć na badania, leć!

Eh jeszcze calutkie 2 tygodnie do wizyty u endokrynologa :( za tydzień powtórzę badania, żeby miał świeże.

Mam trochę pracy, odezwę się niebawem :***

Ostatnia edycja:
Kornelia ale ten czas leci;-)
Tak po malu mozna szykowac wyprawke;-)

Jugoslawa no zazdroszcze ze niebylo cie na koledzie;-)

Lux pewnie niema co sie przemeczac, a jak sie potwierdzi piekna wiadomosc to juz wogole nieporadzilabys sobie..

Moniusia mam nadzieje ze dostaniesz natchnienie i dasz rade skonczyc prace;-)
Bedzie dobrze na wizycie&&&&*

Lux &&&&&&&&& coz innego moge napisac

Hej
Ide dzis do domu ale mam stwierdzone malowodzie ... i najgorsze jest to ze do tygodnia musze to skontrolowac a w nastepny pn moj nowy gin nie ma miejsca bo dzwonilam do tej przychodni... musze do pn polowkowe zrobic bo bedzie juz pozniej za pozno... bez sensu... napisalam z zapytaniem czy mnie gdzies wcisnie no i zobaczymy czy odpisze. Mam nadzieje ze sie nie zdenerwuje na mnie ze znow napisalam. Dzisiaj ma wlasnie wizyty pryw. Wiec mam nadzieje ze wieczorem odpisze bo jak nie to klops :-(

Lux
&&&&* zavciskam mocno :-) bedzie dobrze :-)

Jugoslawa
Zeby szybko sie @ rozkrecila by to byla ostatnia w tym roku :-D

Julcia anula
Dobry sposob na zajecie mysli. Kibicuje wam w sukcesach wagowych i wiadomo tez w jakich :-)

Oj szykuje sie urodzinkowy czas :-D

Jazza
Super ze impra udana ahh jak bym poszla chetnie tez poszalec ;-) mmm ciasteczka:-D tak trzymaj! I koniecznie sie chwal co z praca na bierzaco :-)

Kornelia
Oj ja tylko czekam az wyjde ze szpitala dojde do siebie i ruszam na zakupy :-D a narazie pozostaje mi allegro ;-)

Aschle
Dobrze ze dbasz o siebie. Oby wyniki wyszly ok. No i ciagle czekam co z innymi fasolkowymi wynikami bo wizyta juz tuz tuz no nie?

Moniusia
Wytrwalosci w pisaniu pracy i weny tworczej :-)

reklama
Miss a co to oznacza? O kurcze kochana wierze ze lekarz sie odezwie! Uwazam ze to niejest *******a z jaka sie do niego dobijasz! Napewno cie przyjmie!!!
Jeszcze poszalejesz po sklepach;-)
Ja glupia ostatnio nawet sobie wozki ogladalam jaki bym kupila....heh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry