reklama

Staraczki 2014 :)

Dziekuje kochane:tak:
Chyba stara sie wspierac.Na swoj sposob ale chyba sie stara.Dzis mielismy rozmowe.Lekarka za duzo gadala i stwierdzil ze nie chcialby nigdy musiec wybierac bo wybor bylby dla niego oczywisty.Wytlumaczylam co i jak i stwierdzil ze chce sie starac dalej jak tylko gin pozwoli.

Jolasia to ja juz sie nie moge doczekac foto :tak:

reklama
Hej

Ja zaraz do pracy wychodze... jeszcze dwa dni i jeden dzien wolny, najgorsza ta sobota na nocke:/

Jugoslawa tak po cwiczeniach troche sie rozciagalam...
A tort, truskawkowo srataciella;-) albo cappucino;-)

Jolasia dawaj fotke;-)

Ja musze przed praca wszamac cos slodkiego;-)

Lux ja kupilam tigera i tylko jak kiepsko mi idzie na nockach:/

Jugoslawa wlosy maga wypadac jak masz problem z zelazem...ja tak mialam...

Ja za 15 mi tez musze wyjsc. Praca nie zajc nie ucieknie ale autobus tak. Jeszcze przed 22ga zdaze ,awe wypic by na dluzej starczyla.

Aschle, - to dobrze ze sie udziela w leczeniu. Najgorsze to samemu jezdzic po lekarzach a pozniej jeszcze tlumaczyc M w domu o co chodzi. Ja tak niestety mam bo mojemu ciezko o urlop.

No a u mnie jest nadzieja. 19dc i zrobilo sie wilgotno. Brzuch boli jak na @ ale i dziwnie jajniki sie odzywaja i piecze. Jak sluz sie utrzyma to bedzie wieksza nadzieja. Wizyte mam u dr 2.02 zobaczymy co tam uwidzi we mnie. Okresli czy i jak dlugo jeszcze brac duphaston. Pregnyl byl w mega dawce wiec nawet nie zamawialam testow. Conajwyzej po ok 20 dniach od zastrzyku jak @ nie przyjdzie to zrobie bete.

Dobranoc Wam. Musss mnie wychodzi zaraz do pracy.

julia: hmmm mniam! torty :D Mnie każdy odpowiada :D

jołasia: wizyta tuż tuż :) Mam nadzieję, że dostaniesz pozytywne informacje :)

Może faktycznie coś jest na rzeczy z tymi wypadającymi włosami. Zobaczę, może to przejściowe.

Dobrej nocy dziewczyny!

julia, ja również. Ciężka noc była. Miłych snów.

foy brak, czasu nie było ale ścięcie mam w tym stylu:
fryz.jpg

Załączniki

• fryz.jpg
    fryz.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Hej

Julcia
Jestem i czytam ale jakos tak nie wiem... nie bede marudzic ;-) stary mi wczoraj cisnienie podniosl. Jak tam dzis ostatnia nocka i wolne?

Jolasia
Fajna fryzurka :-) bardzo mi sie podoba!

Co do wypadajacych wlosow powiem wam ze jadlam kiedys humvit bodajze i poki ja jadlam to wlosy mi sie nie zmienily nie widzialam w ogole roznicy ale jak ja odstawilam to bardzo szybko efekty sie pojawily u mnie akurat w postaci super mocnych paznokci do dzis bo zawsze mialam rozdwajajace sie piorka. :-) na wlosy nie moglo zadzialac bo nawet wyciag z placenty nie zadzialal ale cos dzialalo. Ja sie po karmieniu wybieram do trychologa. Chcialabym w koncu miec swoje wlasne wlosy i bede dazyc do tego :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry