Luc
Ja tsh mIalam 2,54 niby kazala mi brac euthyrox pol tabsa ale przed wykupieniem zaszlam w ciaze. Moja endo-gin mowila ze do 2,5 jest w normie. Ale to pewnie kazdy endogin ma jakies swoje doswiadczenia
Aschlee
Wez wolne i dojdz do siebie bidulko bo tak nie mozna :-( trzymaj sie :*
Jazza
Jak sie ciesze ze praca ci pasuje

swietna wiadomosc :-) uwielbiam ta Twoja energie!:-)
Moniusia
Mam nadzieje ze z mkiem wsio ok juz. Ja z moim sie pozarlam wczoraj tez tego nie lubie...uszka do gory wlacz kochana fajna komedie albo wyjdz z mkiem gdzies co by mysli odsunac.&&& za lepszy humorek
Julia
Bo moj m sie wkurza ze mi sie marysia podobalo ale jak zobaczylam podjaranie tesciowej to mi sie odechcialo

choc sie wymiguje inaczej;-) bedzie lenka i koniec zgadzam sie jeszcze na blanke i marike i zuzke i na nic wiecej

jak tam po nocce?
Jugoslawa
No nie ja tyle jem tylko moj szkodnik ale nie ten w brzuchu

;-) ja to chyba za malo jem... no ale jak sie lezy to sie nie chce nawet. Jak tam wizyta dzis???
Jolasia
Dobrze ze zeba masz juz z glowy :-) ja az drze bo sie boje ze swoim isc :/ ale mnie nie boli na szczescie.
Kiepsko sie dzis czuje. Chyba bede chora.... niedobrze mi bo gluty mi z zatok splywaja po gardle. Chyba temp. Musze zmierzyc. Mloda wczoraj malo fikala dzisiaj to samo pewnie od cisnienia bo jest niskie a przynajmniej mam taka nadzieje ze u niej wszystko ok. Przede mna najtrudniejszy tydzien od jutra bo bedzie lecial 24.... ten felerny .... to mi chyba tez daje w kosc. Kurcze wiecie jak mi brak staran i sexu i robienia testow

jak wariatka jakas heh... przez dwa lata chyba juz przywyklam do mierzenia tempki podjarania ze rosnie tych emocji przed nasikaniem na patyczek... wezcir mnie kopnijcie w mozg!!!