Dzien dobry kochane :-)
Moniusia faceci się przejmuja, ale oni okazuja to inaczej, bo ich meska duma, która czasem nas doprowadza do bialej goraczki, im tak nakazuje i wtedy robia glupoty, glupio się zachowuja. Mój M tez jest taki jesli chodzi o wazne sprawy i problemy...
Jolasia czy praca mnie wykanca? Coz przyznaje, ze nastaje tam po osobie, która jest przemila i sympatyczna, ale zostawila po sobie taki burdel, ze musze teraz wszystko organizowac od początku heh, a stanowisko, ktore przejelam jest praktycznie samodzielne, sama zarzadzam biurem, szef pojawiac sie ma rzadko, a ja dostalama i dostaje powoli coraz wiecej kompetencji. Jak ograne ten burdel i uporzadkuje wszystko po swojemu to bedzie o wiele latwiej na bank. Dzis jest moj pierwszy dzien, kiedy jestem juz sama, szkolenie sie skonczylo, teraz czas na prawdziwa prace hehe;-)
Jugoslawa no super wiesci przynosisz kochana, to teraz trzymam kciuki aby ten pęcherzyk pekl, ciesze sie, ze Twoj nastroj sie poprawil i jestes optymistycznie nastawiona:-)
Missiiss kochana mam nadzieje, ze już lepiej się czujesz, wiem, ze takie lezenie wykańcza, ale robisz to dla maleńkiej, wiem, ze dasz rade, bo silna jestes. A co do staran kochana to kto wie może pozniej będziecie o kolejne bobo się starac hihi, a przeciez my wszystkie niedlugo zaciazymy i bedziemy na nowym watku mowic o zupkach, spacerach i pieluszkach:-)
Jolasia takim razie kochana trzymam ogromne kciuki za to, aby cos się tam dzialo u Ciebie;-)
Lux starajcie się i seksujcie kochana
Moniusia ja mam takie same mysli i wyobrażenia, nie mogę się doczekac ciazy, porodu, macierzyństwa, pewnie jak ujrze dwie kreseczki to nie będę wierzyla i zemdleje, a potem będę skakac pod sufit ze szczęścia. Czekam na moment porodu, kiedy dzidzia będzie już z nami i poloza mi ja na piersi a ja wreszcie to cudo przytule wycaluje, potem wycaluje M, bo będzie przy porodzie i będę plakac ze szczęścia i wtedy nic wiecej już nie będę potrzebowala. Porodu sie nie boje, bo bol bolem, dla dziecka zniesiemy wszystko
Aschlee kochana wiem, ze perspektywa spedzenia w szpitalu całego tygodnia nie jest fajna ale jeśli jest to teraz w tym przypadku niezbędne to kochana musisz to zrobic dla corci. Ja bym zostala w szpitalu, bo jesli tak chca to znaczy, ze jest ku temu powod. Ty podejmiesz decyzje kochana, a my tutaj bedziemy Cie wspierac. Przytulam mocno
Anula i Wy tez tam porzadnie seksujcie . Mi tez podoba sie Twoja wizja pazdziernikowego watku:-)
Jugoslawa avatarek sliczny i bardzo radosny:-)
Julia no to super, to teraz sobie odpoczniesz troszke i mam nadzieje odespisz
U nas lekki przymrozek. Wczoraj tez padlam haha, jednak dojazdy do pracy robia swoje, no ale tez wczoraj mialam mega intensywny dzien w pracy. Dzis piatunio, jutro wolne. A teraz kawa i zabieram sie do pracy.:-)
Milego dnia:-)