reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair u nas z dnia na dzień, Kubuś rośnie jak na drożdzach juz 7200 waży , wiec kawał chłopa.

strasznie mocno trzymałam kciuki za ciebie :*

Ostatnia edycja:
Julia wiesz ,że ja jestem przebadana na wszystkie strony a mój m nie robił jeszcze badan.... Tyle że ja dwa razy byłam w ciąży , ale teraz jak się nie uda to m leci sie przebadać.......kciuki zawsze się prydadzą ;p

Blair ja jestem właśnie tydzień po owulacjii i na siłe się doszukuje jakiegoś objawu ,a tu po prostu nic... jedyną podejrzaną sprawą , jest wysyp na buzi , ale biorę hormony więc ..... dalej nie mam objawów ,a chciałabym chociaż jeden malutki ;p który by mi dał taką nadzieje ..... buuuuu

Hej ;)

Motylki śliczny Kubus :) to juz jest co nosić na rękach ;) dziękuje Kochana za tak miłe słowa :*

Smerfik ja jakoś tydzień po owu zaczęłam mieć lekkie mdłości i powiększone i bolące piersi i chciało mi sie spać popołudniami, ale myślałam ze to zwykle przemęczenie bo akurat zaczął sie sajgon w pracy i zimowa rutyna. Ale ze mieliśmy lecieć za granice to poczekałam do 10dpo i zrobiłam test i wyszły od razu kreski, jedna słabsza ale doskonale widoczna.
ImageUploadedByForum BabyBoom1422783862.600124.jpg
pózniej bety jak pisałam, a mdłości ustąpiły chwile jakos z terminem @ albo chwile po, nie miałam bólu brzucha ani nic. Bóle rozciągania macicy zaczęły sie kilka dni po terminie @ ale lekkie. Czasem zapominam ze w ciąży jestem ;p
Mam nadzieje u Ciebie brak objawów to objaw ciąży ;) Aha wysyp na buzi miałam właśnie z tydz po owu, nie miałam nigdy problemów z cera, a tu bach co chwile mi cos wyskakiwało ;) ale juz przeszło ;)

Asiula :* ja za Ciebie tez trzymam :* bo u Ciebie juz niedługo ;*

Karola dzięki :*

Tak wpadłam zamieszania troche Wam na wątku zrobiłam (sorki), ale przez miesiące wspólnego pisania sie zżyłam i musiałam sie podzielić dobra nowiną ;p

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422783862.600124.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422783862.600124.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Blair mdlosci i zawroty glowy mam non stop wiec na to nie zwracam w ogole uwagi bo to jest od bromka.....o matko ale bym sie cieszyła jakbym taką kreseczke zobaczyła;D no nic pozostało cierpliwie czekać....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry