reklama

Staraczki 2014 :)

Olusia Cyntia dzięki za odpowiedzi. Wklejam jeszcze raz te moje wyniki już z normami

Progesteron 9,29 8dpo (nie mam norm)
Prolaktyna 29,94 (4,79 - 23,30)
TSH 4,6 (0,27 - 4,20)

A czy to wysokie TSH bardziej powoduje problemy z zajściem, czy poronienia.
Kurcze teraz moje ostatnki nadziei, że tym razem sie uda zniknęły. Ryczeć mi się chce :-(

reklama
Blair- tak jak Karla proszę napisz do Olusi PW, bo to ona zakładała grupę na FB. Ja tylko wykazałam pomysł :-D

Oj Dziewczyny- wszystkie Leniuszki jak jeden Mąż- tylko masaż by chciały, a ja bym padła trupem tyle masaży zrobić :baffled:

Gabis- chodziło o to, abyś podała jednostki jakie były przy wynikach. Niedoczynność nie leczona powoduje znacznie utrudnione zajście w ciążę a jak już zajdziesz, to jest duże ryzyko utraty ciąży.

Ostatnia edycja:
Gabis- jeśli Twój progesteron był w jednostce nmol/l, to jest to niziutki wynik i świadczy o tym, że nie było owulacji. Jeśli natomiast były w jednostce ng/ml, to jest to dobry wynik i świadczy o przebytej owulacji.

Blair87 wlasnie trzeba miec powolanie a nie na odp...sie... owszem tez mam zle dni ze rzucilabym to wszystko w diably no ale jednak to jest to co lubie.... :-)
karla21 dostalam twoja wiadomosc na PW i zaprosilam cie... juz jestes w naszej grupie.... :-)

Aschlee25 faktycznie pindy ja bym tez sie odezwala !! ostatnio jestem za nerwowa.. nie wiem czemu.... jak tak mozna powiedziec.. chyba w koncu wiedza gdzie pracuja i trzeba sie z tym liczyc... ech... normalnie brak slow... !! polowa ludzi w ogole nie nadaje sie do pracy w zawodzie pielegniarki jak i lekarzy !! niestety... potem jest jak jest ....
Anula1988 ale ja jestem leniuszkiem.... he he :tak:

gabis nie ma sprawy.... zawsze do uslug... ja z tego co pamietam to po owulacji mialam progesteron 15ng/ml, ale twoj tez jest dobry... prolaktyne na pewno troszke podwyzszona masz bo pewnie bolaly cie piersi przed @? a THS to na pewno za duze... kochana idz do lekarza endokrynologa, na pewno bedziesz musiala brac lek...

Gabis - spokojnie. Unormujesz tarczycę i będzie dobrze. To jest bardzo łatwe do obniżenia. Nie martw się. Jesteś w świetnej sytuacji, bo wiesz to wcześnie. Wiesz co jest na rzeczy, więc jesteś duży krok do przodu.

Dziewczyny a co z tym linkiem na fb co wyslala Anula chyba? ja nie slysze muzyki ani nic... :-(

Gabis ale sie usmialam z twojej ciemnej masy he he :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry