Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Ginekologia tez mnie ciekawi.... podobaly mi sie praktyki jak mialam... i jak pracowalam.... :-)
AsiaSzw ja na studiach mialam problem z psychologia nie umialam sie jej nauczyc tzn nauczylam sie ale sprawilo mi to wiecej czasu niz z innych przedmiotow... nie wiem jakos ciezko mi to szlo....
Aschlee25 fajnie byloby sie razem uczyc... :-)
Mnie sie podoba jezyk hiszpanski
Blair87 wiesz medycyna nie ale pielegniarstwo...
mam mgr z pielegniarstwa i pracuje w zawodzie... nie wyobrazam sobie pracowac gdzie indziej... chociaz chcialam isc na studia medyczne:-)
AsiaSzw ja na studiach mialam problem z psychologia nie umialam sie jej nauczyc tzn nauczylam sie ale sprawilo mi to wiecej czasu niz z innych przedmiotow... nie wiem jakos ciezko mi to szlo....
Aschlee25 fajnie byloby sie razem uczyc... :-)
Mnie sie podoba jezyk hiszpanski

Blair87 wiesz medycyna nie ale pielegniarstwo...
mam mgr z pielegniarstwa i pracuje w zawodzie... nie wyobrazam sobie pracowac gdzie indziej... chociaz chcialam isc na studia medyczne:-)
Jeśli chcesz się przyłączyć, albo inne nowe Dziewczynki, to zapraszamy!

...poszlam i podalam tej kobiecie picie...fakt zapach bylo juz czuc ja to okreslam zapachem smierci...ale skoro decydowaly sie na prace na tym oddziale to mogly sie pindy z tym liczyc...Bardzo sie zdenerwowaly i pozalily sie mojemu opiekunowi