reklama

Staraczki 2014 :)

Ginekologia tez mnie ciekawi.... podobaly mi sie praktyki jak mialam... i jak pracowalam.... :-)

AsiaSzw ja na studiach mialam problem z psychologia nie umialam sie jej nauczyc tzn nauczylam sie ale sprawilo mi to wiecej czasu niz z innych przedmiotow... nie wiem jakos ciezko mi to szlo....

Aschlee25 fajnie byloby sie razem uczyc... :-)

Mnie sie podoba jezyk hiszpanski :tak:

Blair87 wiesz medycyna nie ale pielegniarstwo...:tak: mam mgr z pielegniarstwa i pracuje w zawodzie... nie wyobrazam sobie pracowac gdzie indziej... chociaz chcialam isc na studia medyczne:-)

reklama
Anulka ty jestes reha, to ja bylabym twoja stala klientka bo plecy jak u staruchy. Nie pamietam jednostek. To ja ci powiem jakie mam wyn jak od lekarza wyjde ;-)

Karla wyslij do Olusi priva z linkiem do twojego fb to ona cie zaprosi ;-(

Anula tak, bardzo chętnie :)
To widzę że medyczki się zeszły :)

Olusia fajnie też że czujesz powołanie, najgorzej jak ktoś pracuje w służbie zdrowia a tego nie lubi, przecież od tego zależy życie innych...

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Ja wam moge powiedziec jak omalo nie wylecialam z praktyk...Bylismy w szpitalu na oddziale paliatywnym..tam umierala pewna kobieta....Byla juz na prawde w zlym stanie miala cale usta popekane a na stoliku obok stalo picie ze slomka...patrze wchodzi jedna pielegniarka i prawie wybiega i mowi do drugiej ze juz tam nie wejdzie bo ta Pani smierdzi trupem jak to uslyszalam to powiedzialam ze obie sa zalosne i ze powinny posadzic dupy w domu przed telewizorem albo pracowac w jakims magazynie a nie z ludzmi:wściekła/y:...poszlam i podalam tej kobiecie picie...fakt zapach bylo juz czuc ja to okreslam zapachem smierci...ale skoro decydowaly sie na prace na tym oddziale to mogly sie pindy z tym liczyc...Bardzo sie zdenerwowaly i pozalily sie mojemu opiekunowi

Anulka to ja tez bym na masazyk z checia wpadla no i nawet juz sie zmobilizuje na cala rehabilitacje a co :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry