Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaaaaaa jestem w ciazy chyba..... Zrobilam test nic nie pokazal rzucilam na polke maz poszedl sie myc. Cos mnie tchnelo zeby spojrzec za chwilke a tam lekko rozowa druga kreska bardzo jasna.. Polecialam do smutnego meza i mowie ze albo jestem slepa albo cos tu jest. Kazal mi przyniesc test z soboty i zesmy porownali i rzeczywiscie cos bladego tam ledwo widocznego jest...co ja mam teraz zrobic... Boje sie... Mowilam wczoraj zeby dwa testu kupic...w piatek ide na krew..... Jestem przerazona placze i szzesliwa....ide spac dalej jak uda mi sie zasnac bo zasypiam....jak my mamy to rodzica powiedziec. Zlinczuja nas zesmy zwariowali
Jolasia bedziem dzialac mam nadzieje ze dfektywnie ;-)

Jak się spóźnia to co innego, jak długo nie leżał, to też inna sprawa.Dlugo nie jakies 5 minut max. Po 2 minutach na polke go rzucilismy bo nic nie bylo..nie mam drugiego test w piatek ide na krew to sie wyjasni.. Ale raczej jestem skoro okres mi sie spiznia 5 dni juz..