• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
lalka - to ze tamten nie przeżył raczej nie wiele ma do tego co w "Twoich" 2 masz w środku wiec myślę ze z tych 1 jeden przetrwa. Lepiej ze padł ten w laboratorium.

Goska : każdy jest ważny a nie że dobrze że padł :-( dla mnie każdy dużo znaczy . Nie powinnaś tak pisać .

Ostatnia edycja:
lalka - wiadomo ze byłoby idealne jakby wszytki przetrwały, ale jak już musiało na któregoś paść to lepiej ze na tego z laboratorium, a nie na te wszczepione. Nie miałam nic złe na myśli, jeśli CIe uraziłam to przepraszam.

Lalka przykro mi ze ten w labo nie przetrwal. Tule mocno.
Kochana ale Twa Niunki w Tobie sa w swoim naturalnym srodowisku wiec glowa do gory :** gdzie im moze byc lepiej jak nie w brzuszku ? Takze odprez sie Kochana i mysl pozytywnie. Buziaki :**

Gosia - pierwszy test może wyjśc nawet 10 dpo

Asia,Gosia - macie piekne wyresiki, Co mówi wasz detektor ciąży na Ovufirend bo u mnie dopiero dzis sie uaktywnił :eek:

SSMama - ja też w W-wy

Lalka - moja kumpela miała in vitro, 7 komórek pobranych - tylko jedna się nadawała - obecnie jest w 4 m-cu:-)

Ostatnia edycja:
Lalka uda sie &&&& wiec tak w koncu sie wkluli w ostatnia mozliwa zyle wyniki w poniedzialek, wiec znowu czekam ;) ostatnim raZem beta byla ok200 wiec zobaczymy czy cos wzroslo. Moze i glupia jestem ale polecialam po kolejny test tym razem elektroniczny i wyszlo ze ok 2-3 tydz. Ale zobaczymy jak wyjdzie dzisiejsA beta jutro.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry