• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
mychunia, dziękuję :*

Anulka, mam nadzieje, że to szybko minie, bo na razie padam ze zmęczenia. Dzisiaj na jazdę na 13-tą, a nawet nie mam ochoty na nią iść, ale muszę. Wczoraj napisałam Wam, że ponad 3 miesiące temu jeździłam, ale M mnie wczoraj uświadomił, że to było 4/5 miesięcy temu. Przez 7 tygodni na teorię i przez to straciłam tyle czasu. Anulka, ciesze się, że kolacja udana :) Musiało być naprawdę super skoro taka szczęśliwa :D Serduszko musi być ogromne :D

watpliwosc, dopóki nie ma @ jest nadzieja. Nie poddawaj się :* Mocno trzymam &&&&&&& aby się dzisiaj udało :*

Ja uciekam wieszać pranie i szykować się na miasto. Przed jazdą musimy małe zakupy zrobić, bo po 15-tej wolę do domu przyjechać i obiadek zrobić i zjeść :) Dzisiaj robimy boloński garnek <mniam>, a dla dziewczynek mielone z ziemniaczkami i suróweczką z ogórka :) Miłego dnia dziewczynki :*

Malusiolka- dziękuje Ci Kochana! Ja mooocno trzymam kciuki za Ciebie! Kobietko nie zawiedź nas Babeczek na drodze! Kobiety za kierownicą górą! :tak:

Asiu- eee tam, już jutro zapomnisz, że wczoraj na klopie siedziałaś pół dnia, hihi :tak:

Ja mam w czwartek monitoring, ciekawe jak to moje jajo tam rośnie... :confused:

No właśnie Aniu miałam pytać jaki jet plan na wasze leczenie czy jak to nazwac? Teraz drugi cykl z CLO a ile cyklow tak ma być? Wiesz co dalej jakby co?

Malus trzymam za Ciebie mocno kciukaski na pewno zdasz bez problemu:tak:
Kurcze ale mi smaka narobilas takie pysznosci mniammmmmm
A ja dzisiaj kompletnie nie mam pomyslu na obiadek:-(
Anulka trzymam kciuki za czwartek:tak:

Asiu- ginka powiedziała, ze póki co będzie kilka cykli wspomaganych dla mojej owulacji, właśnie poprzez ten lek clostilbegyt. Takich ma być właśnie kilka cykli. Potem coś doktor wspominała o inseminacji, ale nie wiem, nawet nie chce myśleć o tym na razie... :no::no::no:

reklama
Asiu- właśnie patrze na Twój wykres! Zarąbiście! Będzie z tego Dziewczynka, mówie Ci! :laugh2::laugh2: A teraz siadam na podłogę i do książek, bo w piątek egzamin, a nikt za mnie się niestety nie nauczy! :eek:
Odezwę się popołudniu! :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry