• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Nooo Anulka tak czułam ze fajny wieczor mieliście.

My z koleżanką zamówiłyśmy sobie wczoraj obiadek z dowozem do pracy, nie wiem był smaczny bardzo, ale mógł zaszkodzić. Zajdłam właśnie śniadanie zobaczymy jak długo będzie ze mną :)

Lalka, kłucie to dobry objaw rozumiem :) a jak się wam mieszka z teściami??

Iwo spadek to spadek Ania ma rację. Oby w górę wysssooookoooo teraz :)

reklama
Asia : widzi że staram się nie palić ale z drugiej strony ona raz na jakiś czas zapali to mówi że jeśli nie mogę wytrzymać to z 1 lub 2 na dzień żebym wypaliła . Wspiera też . Mówi że co będzie to będzie a jak się nie uda to wezmie pożyczke i pomoże nam . I tak już dużo pomogła . Nawet na punkcje zemną pojechała :zawstydzona/y::laugh2:

Lalka- dobra Teściowa to skarb. Ja na moją też nie mogę narzekać, ale znam przypadki, gdzie Teściowa oj potrafi namieszać w związku syna i synowej... To nie jest fajne, dwoje ludzi wiążę się ze sobą, a nie z Teściową, która ma układać im cały czas "najlepszy" wg niej plan na życie.
Lalka a to in vitro, to udało Wam się z programu rządowego?

Asiu- z drugiej strony, raz na jakiś czas porządnie się przeczyścić tez jest potrzebne jelitom, gdzie w zakamarkach znajduję się wiele resztek, które długo nie strawione wydzielają niezdrowe toksyny. :tak:

ESEW.gifkobietki witam sie w niedziele.

Wątpliwości-
czekamy i trzymamy kciuki &&&&&&&&

Karotka-
bardzo współczuje straty to dla Was ciezki czas.
Anulka no to wieczorek udany to teraz tylko czekac na efekty:tak: Trzymam kciukaski bardzo mocno
Asia oj bidulko...wracaj szybciutko do zdrowia
Lalka za Ciebie tez trzymam kciukasji baaaardzo mocno.
Mychunia superasnie ze udalo sie odzyskac fotki.Twoj blog wyglada bosko:tak:

Załączniki

• ESEW.gif
    ESEW.gif
    16,8 KB · Wyświetleń: 265
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry