• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Gośka ja na ovu miałam
Suma punktów 64/100
Czas współżycia bardzo dobry
a punktów kilka dni przed @ miałam 6 i co przyszedła piękna miesiączka 2 dni przed czasem więc się nie nakręcajcie bo to nie ma sensu szkoda nerwów później:no:

reklama
Ale jestem esciekla dziewczyny mowie wam:((((((( az sie poklocilam z moim:/ bylam glodna zeszlam na dol cos sobie zrobic do jedzenia a tu dzwonili ze szpitala a tel na gorze. Oczywiscie maz nic mi nie powiedzial ze ktos dzwoni. To bylo o11.55. Zostawili tel zeby oddzwonic. Oddzwonilam jak tylko zobaczylam a to bylo po12 i co sie okazuje?? Czynne tylko do 12:/ wrrrrrrrr. Ciekawa jestem co mi chciala przekazac. Juz dzis nic nie zdzialam :((((

Hej :)

Karotka bardzo mi przykro z powodu śmierci Mamy P. Mam nadzieję że Wam się szybko uda zaciazyc i ta mała Iskierka przywróci P radość

Asiu ale chyba i w kurii czy gdzie tam unieważniają :) trzeba 1-2tys zapłacić, albo coś źle zrozumiałam. A Twój ex jak się ba to zapatruje?

Anula aaaa to dla rozluźnienia... na mnie działa usypiajaco ;P
Haha Ty ognista Kobieto! Mąż pewnie zachwycony! :)

Lalka obys tych objawów miała dużo i mocno :) w końcu bliźniaki mają być!!!
Masz świetną teściową!
Lalka tamten był pewnie słabszy, dwa w Tobie się utrzymają! Muszą :*

Malus dasz radę! Wierzę w Ciebie :)

SSMama ka jestem z Warszawy :)

Magdalenka będzie dobrze :) ech a to pech z tel...

My jeszcze w lbn u Rodziców. Coś czuje że G będzie "wykorzystany" wieczorem :D

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Iwo czy pic na wodę pewnie nie. Ktoś kto nie ma problemu z zajściem w ciąże powie że super sprawa. Pokazało testuj i test wyszedł pozytywny. Ale jak dla mnie to tylko nie potrzebne nakręcanie się. Jak patrzyłam jak te punkty rosną to do samej miesiączki myślałam że jestem w ciąży. A jak wcześniej tego nie miałam to jakoś wiedziałam że ciąży nie ma. Ryje banie i to mocno nawet mąż codziennie się pytał ile punktów masz

Bezdzietna myślę że to fajna sprawa, choć ja będę dopiero tą funkcję testować, grunt żeby nie był to jedyny wyznacznik...

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Bezdzietna - no niby mowią ze to tylko statystyka, tak samo że 80% zachodzi podzczas pierwszych 6 cykli :crazy:

Ladies wy się znacie - czy progestreon mozna sprawdzić w 8 dpo a nie 7 jakoś nie będę miała po drodze na analizy:eek:

reklama
test jak mozna bylo się spodziewac negatywny :) tak jak pisalam @ juz raczej jest tuz tuz i przyjdzie w tym miesiacu duzo szybciej :) ale dzisiaj jakos mnie to nie podlamalo wiec jest :D

ide Was poczytac bo chcialam od razu napisac zeby nie przeciagac :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry