• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Wątpliwości- z tego co widzę na wykresie jesteś 9 dzień po owulacji. Moim zdaniem na testowanie jest za wcześnie. Nie dałabym wiary temu ujemnemu testowi. Poczekaj do daty @ i wówczas zatestuj.
Bo ja czuję, aaa tfu tfu, coby nie zapeszyć:-)

Iwo- najlepiej badać progesteron do max 8 dpo. Jest to wtedy najbardziej realny wynik, aby porównać z normami. Jooo, ja też w zeszłym cyklu miałam chyba 86 punktów i co? -beta równa ZERO i @ następnego dnia, haaa!

Wątpliwosci
- eee tam, to dopiero 9 dpo! Zatestuj za 2 dni i wtedy pewnie się już cosik pokaże! Nie no nie ma innej opcji, nie rozczarujesz nas Kochana :-D

Lalka
- jesteś bardzo dzielna i taka zostań! Smutasów to my tu nie przyjmujemy! Chcemy tylko czytać, że masz wzdęcia, nudności, niedobrze Ci na zapachy, itp.! :laugh2:

Asiu- Ty to jesteś Agentka :-D Pewnie, że możecie mnie z Eweliną zagarnąć i możecie ze mną robic co tylko zechcecie :laugh2: A jak przyczyniłybyście się jeszcze do mojego zajścia w ciążę, to do końca życia bym Was obie całowała po nogach! :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry