• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
SSmama wygląda to na zaburzenia osobowości. Tak jak Asia napisała potrzebny psycholog.
za wszelka cenę chce zwrócić na siebie uwagę, uważa że jak będzie miała dziecko i męża to będzie się nią ktoś zajmował interesowała. Myślę że nie ma co zwlekać tylko odrazu powiedz o tym rodzicom bo przez przypadek może sobie zrobić krzywdę.
Cykl 28 dni jak w książce.

KasikP - ja mam ok 25 dniowe od 8dc zaczęła kreska stopniowo ciemnieć aż 12dc był PIK (testować ciemniejsza od kontrolnej
A owulacje miałam w 13 dc lub 14 dc (od PIK-u pozytywnego testu owulacja przychodzi po 24-36 godzinach)
W dniu przypuszczalnej owulacji nawet 2-3 testy warto zrobić ;-)

Ostatnia edycja:
Aschlee - będzie dobrze dostaniesz leki, wypoczniesz i plamienia ustąpia.

Agniecha - ciesze się że wróciłas :)

Ja właśnie fiknelam w pracy :( koleś mnie złapał bo bym na ziemię padła. Stałam na szkoleniu a tam strasznie gorąco było chciałam się odwrócić. Widowisko i tak było....

Iwo, ja tez się cieszę :) w szpitalu mogłam Was tylko czytać, raz udało mi się napisać, nie wiem czemu z tel nie mam takiej możliwości.
Ty uważaj na siebie!!!! Słabo Ci sie zrobiło, miałaś juz tak wcześniej?

Hej
Asia : a tak jakoś nijako, :p z jednej strony chce zrobić ten test żeby już wiedzieć co i jak a z drugiej najchętniej bym zwlekała bo obawiam się najgorszego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry