Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bardzo trzymam kciuki, by ten "Niewierny Tomasz" w piątek po USG czuł się najszczęśliwszym przyszłym tatą.
No i zostało nam kasy tylko na zabudowę kuchni (nie spodziewaliśmy się, że zabudowa tyle kosztuje), a potrzeba nam jeszcze kasy na 2 szafy wnękowe, sofę, zmywarkę, okap, pralkę i plisy. Nie wiem co będziemy robić. I przecież jeszcze obrączki musimy kupić. Nie ma opcji brania na to kredytu. Już się w tym pogubiłam....

okulistka stwierdziła, że mam nietolerację pokarmową i powinnam sobie badania zrobić....
:-(

Ten lek to INOFOLIC. Drogi, ale co zrobić. Są to saszetki do rozpuszczania. Mam brać 2 razy dziennie. Czytałam już o nim opinie i ma naprawdę bardzo dobre komentarze. I co najważniejsze, jest napisane, że daje dużo energii i mi się akurat to baaardzo przyda 
A co ty tam podjadasz dzisiaj?