• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

KasikP - ja tez po tabsach..tym razem 4 lata brała, 12.12.2013 przestałam brać, no i testy owulacyjne tez zakupiła, w styczniu był falstart bo były z ciążowymi wymieszane i se robiłam raz owulacyjny, raz ciążowy ;-)
W lutym teraz owulacje namierzyłam wiec w sumie pierwszy cykl teraz ze strzałem w okolicy jaja... no i zobaczymy
A z przed córka tez brałam tabsy tylko dłużej, zaskoczyło jakoś 2 miesiące po odstawieniu bez naturalniej @

Ile czasu brałaś?

reklama
ja jutro kluski z serkiem ale takim wiejskim takim granulkami jakby smietana niewiem jak to wytłumaczyc i swieze skwareczki:tak:nawet sie poswiece i sama nalepie klusków;-)ja wypróbowałam go i jak sie doda do garacych klusek to sie tak fajnie ciagnie:-D

Blair87 - w okolicy owulacji to rób 2 razy dziennie np. o 13 i 19 żeby PIK złapać, wiec dzisiejszy test jest jaśniejesz bo albo PIK był pomiędzy testami albo mocz bardziej rozcieńczony ;-) Na wszelki wypadek działaj dziś z serduszkami - owulacja 24-36 godzin od PIK-u

*PIK to testowa taka jak kontrolna lub ciemniejsza.....
ufffff....

Ip było jednym z faktów, resztę przedstawiłam w poście.
Kradła zdjęcia i wstawiała jako swoje
a jak chciałoby Ci się poczytać jej posty z poprzednich kont sama zauważysz schemat.

IP nie podważę.
Reszta to kwestia domysłów.

Malusiolka - słaby cień na sikaczu przy becie 20 000 mIU/ml, to nie jest jakaś dziwna sytuacja. Mam znajomą, która testowała wielokrotnie, bo świadomie starali się o dziecko (wykształcona trzydziestolatka), której pierwszy test wyszedł 11-12 tydzień. Księgowej u mnie w pracy (30 lat) testy kompletnie nie wychodziły, mimo 6 tygodnia ciąży.

A Lamorela dalej jest w sieci i to ciągle pod tym samym nazwiskiem (ja wiem jak się nazywa i ona i jej mąż).

Kurczę, no nie czaję: po co komuś podawać się za jakąś wirtualną postać i ściemniać, że stara się o dziecko? Wykracza to poza mój umysł.

Blair - ja np owulacyjne mialam 3 dni pozytywne :P kreska czasami u mnie byla prawie taka sama potem znikala a potem znowu sie pojawiala nie wiem czemu tak :D

Cyntia - to czemu Lamorela zniknela ?? wystarczylo sie przeciez wytlumaczyc i wrocic .. Ja tam sie nie bede wyklocala ..
jak SSMama nie jest fejkiem to niech do nas wroci .. ja sie na tym wszystkim nie znam .. ale ja nie chcialabym zeby ktos mnie ocenil niesprawiedliwie .. takze SSMama czekamy ...

watpliwosci3 - SSMama może i wróci ale jako np. PPTata ;-)

Cyntia85 - osobiście pierwsze słyszę żeby sikany przy tak wysokiej becie nie wychodził, ale skoro mówisz ze i tak bywa to nie podważam ;-)

reklama
ja jeden miesiac uzywalam ale u mnie była taka sama druga kreska nawet dwa opakowania zuzylam chyba mam cos ze wzrokiem bo były takie same albo nie wiem :sorry2:a słyszałyscie cos takiego mi ktos kiedyś powiedział że jak sie zrobi test owu w dniu @ to jak wyjdzie druga krecha to sie jest w ciazy ja tego nie praktykowałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry