• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Facebooka tez założyła specjalnie by dostać sie do naszej grupy... Olusia tylko Ty mozesz ja usunąć z grupy na fb...
Bestyja dobrze ze czuwacie nad takimi sprawami ;) takie babyboomowe szpiegi z Was ;))

reklama
gosia, z tym telefonem to się uśmiałam jak ją czytałam. Od razu chciała urlop brać na ciąże, gdzie nie była nawet u lekarza :) a poza tym nie urlop się bierze tylko L4. Z jednej strony szkoda mi dziewczyny, bo może faktycznie ma problemy, ale ze sobą.

Dzięki zobaczymy co i jak testy owulacyjne zakupiłam sprawdzę czy owulacja po tabletkach wróciła.
Maluś kochana <przytul> odrazu czuje się bezpieczniej :tak:
Olusia gdzieś się podziałaś???????
Cynthia nie wiem o kim piszesz i może lepiej.
Gosia masz rację nie ta to inna przyjdzie oby Bestyja nas uchroniła:tak:

o rany, chwilę człowieka nie ma a tu takie wieści!
Dla mnie były dziwne te tajemnice Jej wszystkie i szybkie wyniki bety, ale nic się nie odzywałam, bo ludzie są różni...
Ja ją już usunęłam z fb ze swoich znajomych...

Lalka może być jeszcze za wcześnie na betkę, będziesz robić jeszcze w np w pon?

Dziewczynki czy to możliwe żeby dziś kreska na teście owu wyszła słabsza niż wczoraj? niby dziś wypiłam trochę coli po której latam ciągle do wc, ale na 2h przed zrobieniem nic nie piłam i nie korzystałam z wc, ale i tak był bardziej rozcieńczony niż wczoraj, myślicie że ma to znaczenie?

agniecha, u mnie na pewno zupa buraczkowa, którą miałam dzisiaj i pewnie coś dorobię :)

mychunia, ile gotowałaś tego królika, że Ci twardy wyszedł? Wczoraj coś o nim wspominałaś. Ja miałam robić w niedziele, ale jazdę mam na 14-tą więc raczej odpada. Może we wtorek po egzaminie zechce mi się go zrobić.. jak zdam oczywiście :P

Kasik, Panel Użytkownika >> I po prawej masz Edytuj Sygnaturkę i tam wstawiasz link do Suwaczka :)

Ostatnia edycja:
Ja jutro na obiadek robie risotto;-)
JA ogolnie jestem bardzo empatyczna i tak sobie mysle ze ciezko mi zrozumiec po co takie klamstwa to moze ona potrzebuje jakiejs pomocy...Moze to co pisala nie dotyczylo siostry...sama nie wiem.

reklama
ej dziewczyny spokojnie :D tu sie pewnie 15 takich przewinelo :P krzywdy nikomu nei zrobila .. pewnie chodzilo o jakies urozmaicenie :) w najgorszym przypadku ukradnie jakies nasze zdjecie .. ale nikomu tym krzywdy nie zrobi ..
chce sie bawic niech sie bawi :P wazne ze juz zdala od nas :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry