• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś Ty jesteś moderatorem o co kaman??
Czemu ktoś oszukuję na forum? Nie rozumiem tego..:-(
I co więcej tu takich :-(:-(
Myślałam że na takich forach nie ma "zboczeńców"...:sorry2::shocked2::shocked2::shocked2:
Ta wczorajsza historia o siostrze była dziwna dla mnie..miałam przez 5 lat psychologię i coś mi nie pasowałao.
Macie grupę na FB? A to jakas tajna grupa?:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, SSmama jest w grupie naszej na FB. Radziłabym ją usunąć z grupy, bo nie wiadomo co wymyśli.

Kasik, owszem jestem moderatorką, ale podforum "Ciąża Ze Staraczek 2013". Bestyja napisała w swojej wypowiedzi o co chodzi.

Ostatnia edycja:
Bestyja - a skąd to wiesz? Na podstawie domysłów życzliwych koleżanek, które nieraz się dziwniej zachowywały czy masz jakiś dowód w postaci nr IP? Ciekawi mnie to :confused:

No to jestem w szoku.Wracam a tu takie wiesci:szok::szok::szok::szok:
Nie wiem dla mnie to dziwne po co klamac.Przeciez wszystkie tutaj mozna powiedziec jestesmy anonimowe...
Totalny szok.Nie wiem co napisac.Ale dobrze ze ktos to wychwycil w odpowiednim momencie.A pisalyscie do niej probowala to jakos wyjasnic?:eek:
Lalka kochana tule Cie bardzo mocno.

nie działamy na podstawie domysłów tylko faktów.
Czyli? IP?

Pytam poważnie, bo po pierwsze jestem w szoku, co może być dziwnego w jej zachowaniu, bo nieraz się przechodzi niefajne sytuacje z mężami/chłopakami/rodziną/teściami. To chyba nie jest podstawa i w ten sposób można połączyć wiele osób ze sobą. Jestem szczerze w szoku, bo ja jej ufałam i ufam.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry