• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Część kochane:-)
SSMama superrr ale się ciesze że fasolek jest:-) Mąż już wie? Co powiedział?;-) (jak nie chcesz to nie odpowiadaj)
Motylkowa gratuluje :tak:
Maluś, św Antoni to patron zagubionych rzeczy- to co on ma wspólnego z jazdą samochodem?;-) -nie wiem do-edukuj mnie.Nie denerwuj się wszystko będzie dobrze- zdasz na pewno:-) &&&&&
Blair, My wczoraj poszaleliśmy- i nawet mnie głowa przestała boleć:happy2::-)
Agnieszka witaj;-)
Anulka jak egzamin???
Lalka, Aschle, jak się czujecie???

Ehhh.. nie mam siły i znów mnie głowa zaczyna boleć..:-(

reklama
SSMama szkoda, że egzamin poszedł słabo :-( lekarką się nie przejmuj, ważne, że znalazła 6 mm szczęścia :-D a co na to Twój maż:confused: a jeśli chodzi o przygotowywanie wyprawki itp to trochę to trwa, więc może rzeczywiście zacznij o tym myśleć :-D

ja właśnie wróciłam od dentysty i zaś na pół roku ma spokój z zębami :-D

Motylkowa to gratulacje :-)

Maluś zdasz na pewno, a @ się nie przejmuj przegonimy :-D

właśnie się zapisałam na testy na nietolerancję pokarmową, która może się objawiać bólami głowy, ciągłym katarem itp.... poradziła mi to wczoraj okulistka, robiąc mi prosty test na alergię co się robi na oku... może to w końcu wyjaśni moje ciągłe problemy z zatokami i katar... i może w końcu się dowiem na co tak naprawdę jestem uczulona... cena zabójcza 450 zł :-(

Ostatnia edycja:
SSMama, to zmieniaj lekarza. Fajnie, że dzidzia jest. Pokaż zdjęcie USG ;) Kochana, a lekarz powiedział Tobie który to dokładnie tydzień?

Kasik, do Św. Antoniego można modlić się w każdej potrzebie :) Dlatego też modle się do niego i do Św. Judy :)

mychunia, cena niezła, ale badania zrobisz i będziesz wiedzieć co i jak <przytul>:* Do przegonienia musicie wziąć kij od Centki :P

Aschlee, obyś się nie myliła :*

Motylku, gratuluję :* Wynik super :)

Jestem jestem cześć wam. Beta 0.10 . Wiedziałam to było wiadome nic nie czułam ani jajników ani cyce nie bola od leków ani nic :( nawet nie plamie co mnie zdziwiło a tak to 6dpt plamiłam., tak sobie wmówiłam że powinnam coś czuć. To była tylko formalność. I jeszcze jutro to wesele. Przyszla panna młoda jest w 4 miesiacu ciąży. Co ja jutro będę tam robić. Niemam już ochoty na nic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry