Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wracam, piszę, żyję :-)
Egzamin poszedł słabo - gramatyka i słownictwo zdane, historia i kultura oblane, więc żeby zdobyć certyfikat będę musiała jeszcze to zaliczyćA się pokłóciłam z taką paskudną babą... i potem jeszcze lekarka mnie wkurzyła
Lekarka nie mogła niczego znaleźć, próbowałyśmy każdego możliwego sposobu aż w końcu znalazła - 6 mm szczęścia, było serduszko, termin 10-11.10. w zależności któremu badaniu ufaćMam do końca miesiąca siedzieć w domu i brać kwas foliowy.
Mnie zdziwiła, bo kazała mi zacząć robić plany porodu, wyprawki itd.Nie za wcześnie? A! jak mnie lekarka wkurzyła? Otóż, nie lubię odstaniać brzucha, bo mam sporo blizn, ale no musiałam i odsłoniłam, a ona się na głos pyta "O matko! A co taki brzydki ten brzuch?!"
Zaniemówiłam...
Z mamą się jutro widzę, więc ją jakoś naprowadzę na temat siostry.Dzięki za rady, dziewczyny :-) Można na Was liczyć
Ja 27 lat, staraliśmy się 30 cykli (dwa i pół roku ponad)![]()

dla nas raczej to nie jaja starania...czasem nawet faceci potrafia za babki sie podawac haha