• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

lalka - spokojnie, może było za wcześnie na betę? jak CI lekarz radził żeby kiedy zrobić? Olej ten ślub jak możesz, to nie jest jakaś mega bliska rodzina do Ciebie?

SSMama - nie móc znaleźć 6mm zarodka z bijacym sercem? no to wyczyn

Ostatnia edycja:
reklama
Wracam, piszę, żyję :-)
Egzamin poszedł słabo - gramatyka i słownictwo zdane, historia i kultura oblane, więc żeby zdobyć certyfikat będę musiała jeszcze to zaliczyć :dry: A się pokłóciłam z taką paskudną babą... i potem jeszcze lekarka mnie wkurzyła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lekarka nie mogła niczego znaleźć, próbowałyśmy każdego możliwego sposobu aż w końcu znalazła - 6 mm szczęścia, było serduszko, termin 10-11.10. w zależności któremu badaniu ufać :-p Mam do końca miesiąca siedzieć w domu i brać kwas foliowy.
Mnie zdziwiła, bo kazała mi zacząć robić plany porodu, wyprawki itd. :eek: Nie za wcześnie? A! jak mnie lekarka wkurzyła? Otóż, nie lubię odstaniać brzucha, bo mam sporo blizn, ale no musiałam i odsłoniłam, a ona się na głos pyta "O matko! A co taki brzydki ten brzuch?!" :zawstydzona/y::eek::shocked2: Zaniemówiłam...

Z mamą się jutro widzę, więc ją jakoś naprowadzę na temat siostry. :sorry2: Dzięki za rady, dziewczyny :-) Można na Was liczyć :tak:

Ja 27 lat, staraliśmy się 30 cykli (dwa i pół roku ponad) :tak:

o SSMamo, obserwuję Cie od momentu kiedy się ponownie zarejestrowałaś.
Widzę ,że znowu kradniesz zdjęcia , nawet masz trollowy profil na FB

Bo przecież ty tak nie wyglądasz a utrzymujesz , ze to Twój wizerunek.
Bema // 3B/C Natural Hair Style Icon | Black Girl with Long Hair

To Bema, która w dodatku nie jest Polką.

No i jeszcze kilka tygodni temu miałaś zaledwie 24 lata
tylko wtedy Twój nick brzmiał keeplovin
Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY! - Strona 8174

a wcześniejsze zmyślone konta
dontforgettosmile
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...ych-brzuszkow-67957/index35.html#post10461007
i 99Kasia
https://www.babyboom.pl/forum/dzieciaczki-f62/zdjecia-naszych-maluszkow-6522/index58.html

i powielasz schemat bo zawsze kłopoty przedziwne z partnerem i za każdym razem kradniesz czyjeś zdjęcia.

Nieładnie .
Cóż , to konto też banuję.

dziewczynki ja dzis padnieta w domu posprzatane poprane galareta zrobiona smalczyk stopiony jeszcze niedawno ze dwa dni temu moj mały goraczkowal:-(ale mam newsa mojemu młodemu dwie jedynki na górze sie ruszaja:tak:

SSmama, tak samo jak lamorelka i black_tea, okazała się oszustką ;) Dziewczyny, uważajcie komu ufacie na tym forum. Ja też uważałam, że SSmama oszukuje nas.. ciąża, kłótnia z mężem, teraz niby lekarz który niby nie potrafił znaleźć zarodka +wyprawka (gdzie nie wiadomo jak dalej ciąża się potoczy). Jakoś każda z nas jak robiła test to od razu się chwaliła, a SSmama najpierw nie robiła testu, później jak któraś z Was powiedziała żeby poszła na betę, to niby test parę dni temu zrobiła. Wyniki miała mieć z bety na drugi dzień, ale po niecałej godzinie dostała wynik, gdzie ja i Iwo napisałyśmy jej dokładne normy ciążowe i niby wyszło to co napisałyśmy ;) Raz piszę, że z mężem często się kłóci i jej mąż wychodzi z domu, a drugi raz piszę, że rzadko się kłócą. Trochę tu nie hallo. A poza tym 3 razy zmieniała datę @, bo niby co chwilkę jej owulacja się przesuwa ;)

Bestyja, dzięki :)

szczerze tez cos przeczuwalam ale ja sie tam nie odzywam bo po co :P krzywdy nam nie zrobila a jak lubi wymyslac to to jest akurat nie grozne :D

smialabym nawet twierdzic ze jeden z jej linkow wczesniejszych to Lamorela :D

reklama
lalka - 0 na becie dobija nawet przy 1-wszej naturalnej próbie wiec Twoja reakcja prawidłowa, może jeszcze nie wszystko stracone chyba 7dpt to bardzo wcześnie beta zaczyna się wytwarzać 48 godz. po zagnieżdżeniu( tak mi się ostatnio przewinęło), a zarodki miałaś chyba 3 dniowe, wiec może jednak dziś troszkę za wcześnie... poczekaj do poniedziałku a najlepiej do 12dpt i będzie bardziej prawdopodobne....
A co potem to się zobaczy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry