• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Rany...naszedl mnie okropny smak na kurczaka z ziemniakami i czerwona kapusta...miala byc pieczarkowa ale chyba pora zmienic plany:-D

Mychunia bedzie dobrze.Nie doluj sie.Na pewno wszystko sie pouklada:tak:

Maluś jak usłyszałam cenę to aż mnie telepnęło, bez przesady, żeby aż tyle sobie liczyli, kiedy mam porównanie że w innych labach zrobią za 1/3 ceny..
Z prawkiem sobie poradzisz na pewno, my tu wszystkie trzymamy za Ciebie kciukasy :)

Ewelinka Asia ma rację zmień lekarza, ja czekając w poczekalni do mojego też się osłuchałam jak to lekarze wymyślali różne problemy a jak zmieniły na mojego to rach-ciach i brzuszki rosły :)
z tego co piszesz to mało kompetentny ten Twój lekarz...

Agnieszka witaj :)
ja mam 26 lat i to mój pierwszy cykl starań, mam nadzieję że ostatni i owocny ;)

Aschlee wypoczywaj Kochana :*

jadę do domku, może okna umyję :)

Dziękuję :* Jesteście Kochane. Ale najbardziej boje się, że przyjdzie do mnie na sam egzamin i mnie zaleje. Same wiecie jakie jest samopoczucie przy @ ;/

mychunia <przytul> :*

Oluś, a Ty gdzie jesteś?

Anulka, jak egzamin Kochana? :*

SSMama, jak tam USG?

Wracam, piszę, żyję :-)
Egzamin poszedł słabo - gramatyka i słownictwo zdane, historia i kultura oblane, więc żeby zdobyć certyfikat będę musiała jeszcze to zaliczyć :dry: A się pokłóciłam z taką paskudną babą... i potem jeszcze lekarka mnie wkurzyła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anula, jak u Ciebie?

Lekarka nie mogła niczego znaleźć, próbowałyśmy każdego możliwego sposobu aż w końcu znalazła - 6 mm szczęścia, było serduszko, termin 10-11.10. w zależności któremu badaniu ufać :-p Mam do końca miesiąca siedzieć w domu i brać kwas foliowy.
Mnie zdziwiła, bo kazała mi zacząć robić plany porodu, wyprawki itd. :eek: Nie za wcześnie? A! jak mnie lekarka wkurzyła? Otóż, nie lubię odstaniać brzucha, bo mam sporo blizn, ale no musiałam i odsłoniłam, a ona się na głos pyta "O matko! A co taki brzydki ten brzuch?!" :zawstydzona/y::eek::shocked2: Zaniemówiłam...

Z mamą się jutro widzę, więc ją jakoś naprowadzę na temat siostry. :sorry2: Dzięki za rady, dziewczyny :-) Można na Was liczyć :tak:

Blair, Boże, świetny zawód! :-D I ten tytuł - brzmi tak poważnie :-D Super, zazdroszczę :-p

agnieszka, hej, witaj! :-D Wspieram w staraniach! :tak: Ja 27 lat, staraliśmy się 30 cykli (dwa i pół roku ponad) :tak:

Aschlee, nie doczytałam - dostałaś coś na plamienia?

Ostatnia edycja:
witam was kochane moje! sił już nie mam ledwie dzień przetrwałam..jedynym pocieszeniem jest to ze zdałam test w pracy 125pkt /129 pkt jestem z siebie dumna :) po nocach nie spałam przez to.. doczytam was pozniej :) przesyłam moc buziakow :*

reklama
SSMama tak dostalam magnez 3 razy dziennie.utrogestan tez 3 razy dziennie i kwas foliowy mi zmienili na VELNATAL plus.Kazal jesc duzo pomidorow i jedzenia z zelazem:tak:
Tak wygladaja te tablety:
9671339.jpgUtrogestan.jpg

Załączniki

• 9671339.jpg
    9671339.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 52
  • Utrogestan.jpg
    Utrogestan.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama