• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Asia korzystaj . Porwij gdzies Meza i do dziela bzykanie.gif ;-)

Załączniki

• bzykanie.gif
    bzykanie.gif
    13,6 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Asia :tak:trzymam kciuki aby sie nie rozkręciło.......
mierzyc trzeba od 1dc?? jak dobrze pamietam...a może nie trzeba będzie hihi...nie nakręcam się oczywiscie podchodze jak narazie na lajcie ale zobaczymy jak dalej bedzie w koncu to pierwszy cykl

Ostatnia edycja:
Malusiolka; mója @ 3.02 - teraz po owulacji czekam:) Jabys mogła wpisac na listę

ewelinka_shn - ja mam tez policystyczne - ma własnie taki obraz ze dużo małych pęcherzyków, długie cykle, często nieregularne, przetłuszczaja mi się włosy , często osoby są otyłe w okolicy brzuch uda (u mnie akurat się to nie potwierdza). Do tego mam podwyższony androstendion ...

agnieszkak witaj :tak:

ja mam 27 lat i staram się od lipca, za mną mikroporonienie i poronienie :-( do tego wszystkiego właśnie straciłam pracę (robię do końca lutego) i muszę się za czymś rozejrzeć....

kasikz
a nie 3.03?

Aga a co to ta maca dla facetów? Ja jutro kupię mojemu jakieś vitki bo prenatal probaby nam się skończył, ale drogi jak cholera to może coś innego kupię. Bezdzietna ty kiedyś coś polecałaś dobrze pamietam??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry