• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziewczyny a ja dzis sie przebudzilam ok 10 a potem mi sie kimnelo i wstalam o 12
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

Anulka powodzenia na egzaminie :tak:

agnieszkak2 witaj i zapraszamy... :-)

Malusiolka kochana podejdz do tego na spokojnie, umiesz jezdzic i na pewno zdasz.. wiem ze to stres jest ale na pewno uda sie tobie... i bedziemy swietowac twoj zdany egzamin... i oczywiscie oblewac.. :tak:

Aschlee25 mi lekarz tez mowil ze mam PCO ale jakos nie przypominam sobie zebym miala taka zdjecie... a moze tez to sprawa indywidualna? z tego wzgledu ze ja mialam bardzo nie regularne cykle... potrafilam nie miec @ 3 miesiace a jak bralam Siofor to mialam owulacje i mialam @ co miesiac... hmmm w kazdym badz razie mi ten lek pomogl... he he byl okres ze bralam ich 12 a potem wiecej dopochwowo....

Mam nadzieje ze po tych lekach bedzie cos lepiej.Jak na razie co jakis czas laduje na lozku bo albo mi slabo albo brzuch mnie boli.Staram sie pocieszac faktem ze to dopiero druga dawka leku:tak:Mam nadzieje ze za tydzien bedzie lepiej

Ostatnia edycja:
co myslicie o macy dla facetów?? ja kiedys mojemu kupiłam i musze go zacząc pilnować aby zaczał to systematycznie brać

Mój bierze od wczoraj, czytałam że niby to dobre, zobaczymy.
Aschle - &&&& No i leż by było dobrze.

Ja się dalej kuruję, dużo leżę soki owocowe, warzywne. Biorę wiesiołka, 2 razy dziennie i już widzę efekty w śluzie. Szyjka na jakieś 7,5 cm jeszcze się dobrze nie otworzyła ale już miękkawa, temp 36,6 czyli stała.
Co będzie zobaczę. W 14dc mam usg. Inny lekarz, może inna bajka, może się przyłoży do naszej bezdzietności...
Miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry