• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinka ​a drudzy mówia że po 30 to jest ryzyko a trzeci że wiek 20 pare lat najlepszy a to tak naprawde to Ty decydujesz kiedy chcesz mieć i do lekarzy masz prawo aby Cie poprowadzili ku tego także powodzenia Kochana

reklama
Jezeli chodzi Aschlee o wielkość jajników znalazlam badanie na ktorymu widnieje opis: jajniki obustronnie o prawidłowych wymiarach i echostrukturze. Takze nie rozumiem bo badanie wykonywał ten sam gin co wczoraj i mimo ze jajniki ok to sugeruje mi PCOS... wrrr :/// albo jedno albo drugie... w tym momencie jedno wyklucza drugiewg mnie.

ewelinka_shn no to tym bardziej uwazam ze palnal bzdure...tak jak mowisz jedno wyklucza drugie.Skoro maja prawidlowa strukture to nie wiem skad wyczarowal to PCOS:sorry2:
Tak jak mowie glowa do gory.Zmiana lekarza i zobaczysz ze bedziesz chciala isc mu nawtykac ze jest niedouczony:tak:

Ewelinka, ten lekarz powiedział mi, że szanuje czas i pieniądze swoich pacjentek i nie będziemy tu modlić się tylko do roboty się zabieramy. To duży plus. Poza tym nawet jeśli coś faktycznie się dzieje to trzeba się leczyć, a nie czekać aż samo zniknie. Będziesz miała pewność.
Teraz doczytałam, ze opisu nie dał. Co za palant! No już kochana umawiaj się na wizytę bo ja juz czekam zeby cię poznać :)
A moja tamta od usg tez ze mam PCOS a moj giz mowi ze głupia jak but jest. A ten kwieciński kochana to jak robił mi usg to wyszły mu inne parametry niż mojemu ginowi z 3 dni wcześniej i pomimo że się znają powiedział tak " gdybym ja tak mierzył endometrium to rzaden transfer by się nie przyjął to jest niedopuszczalne" Więc kochana nie martwimy się na zapas.

Aga ja mam 32 staram się 7 cykl bedzie. A z synkiem wpadłam za młodu :)

Aschlee jak się czujesz dzić??

Maluś nie denerwuj się!! Buziaczek for you!!

Ostatnia edycja:
mi kiedys lekarz powiedział że zajście w ciąże to ogólnie dla każdej kobiety to jak wygrac w totka ja nie wiedziałam czy mam sie smiac czypłakac dla mnie poprostu nie chciał mnie prowadzic bo nie chciałam prywatnie a to mi proponował ah

To ja Wam cos powiem moja kumpela poszla w 6 miesiacu ciazy do innego lekarza bo jej byla na urlopie czy chorobowym mniejsza z tym a on do nie ´j z tekstem czy zostawia ciaze czy nie:szok::szok::szok: jak szybko tam weszla tak szybko wyszla rozwalajac mu prawie drzwi.Pomijajac fakt ze za wszystko czekal tylko na koperte.
Duzo lekarzy takich jesz ze licza tylko na kase bez koperty nie zrobia nic.Tutaj pacjent nie ma prawa dac koperty lekarzowi a nawet jak masz jakies badanie platne to nie placisz na wizycie tylko do domu przychodzi Ci rachunek za co dokladnie ile placisz.Mysle ze takie rozwiazanie jest dobre bo lekarz wtedy mysli o pomocy pacjentowi a nie o kasie

Ostatnia edycja:
Asiu robiłam po dwa razy wtedy oczywiscie badania hormonalne i wszystko ok tak samo plemniczki ...monitoring hmm jedno usg kiedy wypadala owu to chyba nie do konca tak jak powinno byc no była owu a ztempka to jak zaczelam mierzyc to jeszcze gorzej wariowałam
teraz mam w marcu wizyte u gin taka tam kontrolna cytologia ale zbadam podtawowe hormony zobaczymy co wyjdzie...a do lekarza ide calkiem nowego z polecenia i z tego co wiem to lekarka zajmuje sie niepłodnościa jakby co...ale ja oczywiscie nie mierze teraz i nie zamierzam chodz rano mnie podkusiło 37.5 tak z ciekawosci ale raczej nie zamierzam dalej chyba ze lekarz bedzie kazał;-)
że co?? ja bym chyba nie wytrzymała nerwowo ale nienormalny:wściekła/y:

reklama
Lekarz pewnie nie będzie kazał. No idź idź do lekarza, ważne żeby był sensowny.

Dziewczyny, a u mnie jak w zegarku dziś plamienie a jutro ciotka będzie. Cholera 39 zł wczoraj straciłam eh :-) Ale, ale kolejne staranki :) już w tym cyklu wyciągnę tego pracusia gdzieś na bzykanie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry