• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Maluś, już doczytałam dzięki ;-)
jeszcze nie do końca się w ty łapie.
ja wczoraj pisałam o problemach z teściami ale proszę Mnie z SSmama nie łączyć !!! nie mam z nią nic wspólnego.:no::no:
Ehhh czekam na mojego Mi prosto z pracy pojechał na angielski w lodówce winko się chłodzi czerwone:-)

Czyli? IP?

Pytam poważnie, bo po pierwsze jestem w szoku, co może być dziwnego w jej zachowaniu, bo nieraz się przechodzi niefajne sytuacje z mężami/chłopakami/rodziną/teściami. To chyba nie jest podstawa i w ten sposób można połączyć wiele osób ze sobą. Jestem szczerze w szoku, bo ja jej ufałam i ufam.
Ip było jednym z faktów, resztę przedstawiłam w poście.
Kradła zdjęcia i wstawiała jako swoje
a jak chciałoby Ci się poczytać jej posty z poprzednich kont sama zauważysz schemat.

Winko zawsze pije ;-) w weekend po ciężkim tygodniu
My zaczynamy starania od kwietnia chociaż już nas poniosło wczoraj zobaczymy co z tego będzie;-)

reklama
gwiazda zniknęła i po temacie, ale wróci jak nie ta to inna... mało to znudzonych gimnazjalistek? Jej historia trosze się nie kleiła, tu tel do kadr do LOT-u o 21 godz. , tu słaba kreska przy 20000 bety (no nie wiem za przeproszeniem jak siki musiałby być rozcieńczone żeby nie wyszło - chyba w wiadrze wody ;-) ) macie grupę na fejsie wiec uważajcie na przyszłość kogo zapraszacie
a ona nie ze że "staraczek" szydziła, bo wcześniej dzieci jako własne cudze dawała itp., no i pytanie o pomoc dla siostry?
Może rodzice się nią nie interesują.... smutne, w każdym razie współczuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry