• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinka- oj, ja też często słyszę takie pytania, tym bardziej, ze pracuje w przychodni i często Ci sami ludzie przychodzą na rehabilitacje i ciagle słysze: Pani Aniu a Pani to się jeszcze nie zdecydowała na dziecko? A ostatnio jak po raz kolejny pacjent zadal mi to pytanie to już odpowiedziałam: Pani x, to dziecko się chyba na mnie jeszcze nie może zdecydować. I Pani zamilkła.

Blair- i tak trzymać, ja tez teraz tylko temperaturę mierze. Już w tym cyklu nie ide na żaden monitoring, tak postanowilysmy z moja ginka.

Asiu- no i jak tam u Ciebie? Ile trwa już Twoja faza lutealna? Moja trwa około 15 dni.

Ostatnia edycja:
reklama
WWybaczcie ale strasznie wkurza mnie to gderanie wszystkich ze jestem mloda!!! Do cholery czy w Polsce juz mozna miec chciec miec dziecko dopiero po 30tce zeby byc traktowanym powaznie?

Tak Ewelinka. Nawet 30 to gowniara ! Niestety duzo osob tak twierdzi. Ale wazne co ty czujesz a nie ludzie. I nie chodzi tylko o dzieci ale i o cale zycie.

Anula cos mi w tym cyklu sie przedluza ta faza. Ale czekam na jutro. ;-) dam jej szanse :-)

Motylek moze chlop ma intuicje :-)

Ewelinka ludzie nie mają wyczucia, wszyscy mają cudowne rady które mogliby sobie wsadzić głęboko!
Kochana głowa do góry :*
Ludzie będą zawsze gadać jak zwlekasz z ciążą, to czemu zwlekasz- młodsza nie będziesz, jak chcesz mieć wcześnie dziecko- to spokojnie, jeszcze młoda jesteś albo mówią że wpadłaś.

Motylku zdrówka :)

Anula no i cykle kończymy pięknymi dwoma kreseczkami :D

Ashlee - w Polsce bo jeszcze ciagne na polskim ubezpieczeniu .. bo tutaj nie pracuje i niemieckiego narazie nie mam ..
a jak sobie patrzylam to tutaj za badania tarczycy i progesteronu z 50/70 euro np a w polsce kolo 60 zl .. wiec wole sobie za te 100 euro np wykupic komplet badan w polsce i isc tam do ginekologa i sie dowiedziec wszystkiego bo niemieckiego prawie nie znam a tak porobie badania w polsce i wszystko bedzie jasne .. :(

Susel - nie robilam .. zylam nadzieja jak idiotka :( ale juz nawet nadziei mi brak ... wiec chyba czas na badania .. dzisiaj mnie strasznie wszystko przybilo i naprawde chyba tylko strzelic sobie w leb ... gorzej jak w badaniach nic zlego nie wyniknie to jeszcze gorzej bo dalej nie bedzie wychodzilo a ja dalej nie bede mogla nic na to poradzic ...

wczesniej wolalam zyc w niepewnosci a teraz juz wole sie dowiedziec nawet ze nigdy nie bedziemy mmogli miec dziecka ale wiedziec na czym stoje bo jeszcze troche i dostane w glowe a wtedy to juz w ogole bedzie koniec .. :(:-(:no:

Asiu- kurcze no, nie mogę przeboleć,ze masz taki cudny wykresik i lipa z tego... :wściekła/y::no::angry:

A w załączniku drzwi, które jutro jedziemy kupic i dzisiaj wybralisny. 3 pary takie jak te do 3 pokoi i 1 para tylko z jedną górną szybka do łazienki. Jak Wam się podoba mój wybor? :-)

Załączniki

• Vicar-164fa6b8.jpg
    Vicar-164fa6b8.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 47
Asieńku niestety ale to jego wymysły.. on juz tak ma gdy mnie cos boli to zawsze tak gada.. zdarzyłam przywyknac do tego.. dzisiaj zadał mi pytanie typu "po cholere faszerujeszsie tymi tabletami??" (widział ze biore nigdy nie patrzał co.. ) wiec ja nie myślac -"żeby uniknąć koszmarU" zrozumiał i wyszedł kolacje robić..

Oluś,KasiaP, Karola to kiedy sie umawiamy na kawe i ciacho??

reklama
Dziekuje za mile przyjecie:*

Watpliosci kochana nie smutaj sie kochana:* przyjdzie czas na ciebie..wiem ze tracisz juz nadzieje ,ale czesto sie zdarza ze gdy sobie cos odpuszczasz to sie spelnia! a faktycznie warto juz zrobic sobie jakies badania...moze cos jest do podleczenia...
Paietam cie jak rowno sie staralysmy wiec zycze ci pieknych II grubych kreseczek!

Blair gratuluje II kreseczek:)

Anula kochana, jestes pewna co do tych szyb takich duzych? nie o to chodzi ze sa brzydkie:) podobaja mi sie!!!:):)
ale wiesz co ja mam podobne tylko mniejsze szybki mleczne i powiem ci ze troszke zaluje ze tyle mam szyb...poniewaz za duzo swiatla wpada...mezowi to przeszkadza;/ i w sumie jak siedze w salonie wieczorem to musze sobie lampke zapalac... szczescie ze jeszcze drzwi nie wybiore do corki z szybkami, wezme taki sam wzor tylko bez szyb:) to takie moje spostrzezenie:) jak gdzies znajde w necie to pokaze ci swoje!:)
http://www.drzwi.pl/katalog/drzwi-w...zydla-okleinowane-premium/drzwi-deli-4-4.html

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry