• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair- jak macie jeszcze siłe, to zadziałajcie dzisiaj, a jak nie to jutro rano koniecznie!

Ja wlasnie biore pierwszy dzisiaj łyk cin&cin. Jaaa... dzisiaj znowu będzie u nas głośno, więc Wy tam mimo,ze daleko to okna porządnie domknijcie, co nas nie będziecie słyszeć, hihi! :laugh2:

A ja poki co nie mam planow na weekend majowy i czerwcowy, chociaz myslalam ze na weekend majowy pojedziemy do Paryża... no ale to sie zobaczy jeszcze.... :-)

Ewelinka on tylko w pkniedzialki i wtorki. Nawet jesli lowie cos zlevo to ty juz bedziesz o krok do tego by to zmienic. A puki nie pojdziesz to nadal jestes w tyle.

Anulka ja tez licze dzis na glosny wieczor ;-) a to imie tez mi sie zawsze podobalo.

Anulka oj nie wiem czy dziś się jeszcze uda, bo G pracuje cały dzień i jest przemęczony, a jutro rano na pewno nie bo rano do pracy trzeba iść, a On wstaje jak ja już do pracy docieram.
Może Go zbałamucę jeszcze dziś :P
a jak to jest z tymi testami? jak to się ma do owu?

aha a ta różnica może wynikać z tego że testy były robione o różnych porach dnia? 13 i 20?

Ostatnia edycja:
Witam

Jestem staraczka z 2013, odeszlam na chwile, ale mysle ze przyjdzie dzien w ktorym bede mogla do Was dolaczyc!
Staraczki ze staze beda mnie kojarzyc:)

Mychunia kochana zycze pieknych dwoch kreseczek!

Olusia widze ze jeszcze tu jestes ,kochana zycze ci wszystkiego co najlepsze! II kreseczek oczywiscie tez

Iwo kochana jakie piekne wiesci:) ja na tym tescie niewidze nic, ale z tym testami zawsze mialam problem.

Ogolnie kochane zycze Wam szybkich II kreseczek upragnionych!

Ja czuje ze jednak bardzo chce ciazy, dzis gdy trzymalam chrzesniaka lezki w oczach mialam....tylko mam nadzieje ze maz bedzie myslal podobnie!

reklama
Malus - a twoj maz chce w niemczech na gewerbie robic ???? ma kogos na 100% sprawdzonego kto go wezmie napewno ??
bo tu Ci powiem ze jak sie pracuje na gewerbie to jest przedygane .. mieszkanie i zycie nie jest takie drogie ale jesli chce byc na swojej dzialalnosci (gewerbie) to jak przekroczy 14 tys. rocznie to musi na koniec roku podatek odprowadzic z tego ile przekroczy ... no i ciezko znalezc polaka ktory regularnie placi i ma non stop prace ..
ile razy przemkowi ktos nie zaplacil .. rozne swinie sa tutaj (szczegolnie niestety polacy w stosunku do polakow .. )
+ zima i poczatkiem wiosny jest przestoj wiekszy z praca w bydowlance i wykonczeniowce ..
no i gewerba to nic pewnego bo gosc straci zlecenie i roboty nie ma .. i tydzien np siedzi sie w domu i czeka az szef zalatwi cos nowego ..
jak chcecie do niemiec to raczej niech szuka pracy w jakies fabryce albo czyms takim bo na gewerbie bez znajomosci cieeeeezko ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry