• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Moze on by mi pomogl... moze by ocenił czy mam PCO czy nie... moze cos by zadziałał bym mogla zajsc i donosic ciaze...
Bola mnie jajniki i mam nadzieje ze to moze owulacja ...

ewelinka nie zastanawiaj się tylko idź i się skonsultuj!!!!
Nie ma czasu do stracenia czym szybciej tym lepiej to ci nie zaszkodzi a może pomóc.;-);-)
A może jeszcze okazać się że nic ci nie jest ;-):tak::tak:

reklama
Halo!

Blair-
miło mi, że potrafię Ciebie rozśmieszyć :-) Noo,ale jak znowu piszesz o G., to ja dalej tylko jedno mam na myśli, hihi :laugh2:

Asiu- jakie piękne bursztynki! Ty je sama znalazłaś na plaży naprawdę? Jesteś Boska! Cieszę się, że jedziecie do Zakopanego i to już tak szybko, bo 8 marca za 2 tygodnie, aaa! Jak się ciesze- co najmniej jakbym to ja jechała, hmmm :eek::confused2: Ale ja pojade po Tobie przetrzeć szlaki, hihi. My już tak ok. 28 kwietnia chcemy jechać, juuupi! :laugh2: A zakupy się można powiedzieć udały, bo wybraliśmy 4 komplety drzwi i ościeżnice i jutro najprawdopodobniej wezmę busa od Teścia i pojedziemy po nasz towar :laugh2: A jeszcze Pan tak na mnie dzisiaj dziwnie popatrzał i powiedział, że taka ładna Pani, to da 10% rabatu- ja w szoku najpierw :eek: Ale potem bardzo się ucieszyłam i podziękowałam. Adaś tylko mi potem powiedział, że ładne kobiety mają łatwiej w życiu, a on taki biedny nigdy nie dostaje nic, hihi :laugh2:

Malus- co za Babsztyl z tej Tesciowej! No kurde, nie odpuści Wam! Teraz to pewnie zazdrość ją zżera, że potrafiliście się postawić i wynieść od niej i teraz chce się odegrać. Straszna jest zawiść ludzka, oj straszna... :no: Nie daj się Kochana! My tu za Tobą murem będziemy stać i służyć w razie potrzeby! :laugh2:

Aschlee- jej, jakie piękne kwiatki już o tej porze! :laugh2:

Olusia- jak tyle fotek w Krakowie porobiłaś, to pochwal się kilkoma, bo ja tylko raz w zyciu byłam w Krakowie... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry